Cape Town The Pink Lady Gin

Hva passer til Cape Town The Pink Lady Gin

Del med andre ginteresserte:

Cape Town The Pink Lady Gin er ikke en gin det går 13 av på dusinet. Den dufter og smaker rett og slett blomster, og fargen er nesten til å dø for.

Det er lett å oppfatte denne som litt vel pafymert, men det den mest av alt minner meg om er å stå på hytta ved siden av nyperosehekken i full blomst. Før jeg laget nyperosesirup har jeg alltid trodd at den smaken var «syntetisk», men det er den virkelig ikke. Har du kjøpt Tyrkisk konfekt og tenkt det smaker syntetisk? Nix, det er nyperose – og veldig likt noe som dette – geranium, rosenvann og hibiscus. Fargen kommer av tørket hibiscus som er knust og tilsatt for å gi den litt lakserosa fargen.

Misforstå meg rett. Dette er nok ikke en gin alle liker. Den er ikke så fryktelig enkel å finne løsninger på, så her må du nok lese deg litt opp. Det som fungerer bra er ginger ale og ginger beer, og tonicene du finner i listen under. Er du en som er glad i blomstrete gin er sjansen stor for at du vil elske denne.

Duft og smaksnotater

Duften er blomster, og einer og krydder i bakgrunnen. Spesifikt vil jeg fremdeles si det dufter nyperose, selv om det nok faktisk er geranium med sin klassiske rosenduft, hibiscus og rosenvann.
Smaken er mer klassisk gin, men som vi vet påvirker duften mye. Du kjenner også smak av krydder og en undertone av noe jordaktig, som jeg nok tror jeg kjenner igjen som Fynbos.

Det sies at om du slipper en stor og moden jordbær ned i GT’n din med denne vil du gjenskape den Sør-Afrikanske sommeren når som helst.

Cape Town The Pink Lady Gin

Nøkkelord: Gin
Land: Sør Afrika
Produsent: Cape Town Gin Company
Alkoholstyrke: 43,5%
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Cape Town The Pink Lady Gin

Andre gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.