Hva passer til Nordic Noir Gin

Hva passer til Nordic Noir Gin

Nordic Noir Gin produseres i Norge med over 20 nordiske botanicals. Den streber etter å være en mild gin med karakter, selv om den er klassisk og rik på smak. Den har karakter uten å eksplodere i munnen din. En god tradisjonell gin du absolutt bør prøve.

Nordic Noir Gin er ufiltrert, hvilket er mindre vanlig. Her ønsker Andre Berberan Bom å tilby en gin som både skal fungere i cocktails og å nippe til bar. Rent klassisk uttrykk, myk på tungen. Lett å like.

Ginnen skal finne sin sjel i skandinaviske urter, røtter, bær, blomster og har også en skandinavisk te blanding av Earl Grey og grønne teer for å skape en bittersøt symfoni. Den inneholder hele 5 typer sitrus, bergamott, appelsin, grapefrukt, lime og sitron – noe som gir syre uten å trenge mye garnish. Dette er muligens den første gin med betegnelsen Norwegian Dry Gin.

Denne ginnen skal visstnok egne seg til snegler med smør og hvitløk – og det høres jo spennende ut! Se https://www.facebook.com/GalopinOslo/

Som garnityr foretrekker produsenten tørket grapefrukt, grapefruktskall, grapefruktte, hibiscus eller hagtorn. En spennende miks jeg må teste mer av. Særlig hagtorn høres spennende ut.

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Nordic Noir Gin

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.