Alkoholfri Negroni

Alkoholfri Negroni

En alkoholfri Negroni høres kanskje ut som en umulighet. På en måte er det også riktig. Det å lage en alkoholfri negroni vil kreve alkoholfri gin, alkoholfri vermut, og alkoholfri Campari. Så langt har jeg tilgode å smake noen slike som minner om originalen. I Galvanina Bitter får du faktisk en fullgod erstatning.

Basisen for denne negroni-varianten er rett og slett Galvanina Bitter. Dette er slags blanding mellom en bitter og en tonic, ettersom den faktisk inneholder kinin. Bitterstoffene i denne er bra nok til å lage en overbevisende “negroni.” Kullsyren er heller ikke mer dominerende enn at det fungerer.

Endelig en god løsning for de dagene det må være uten alkohol.

Alkoholfri Negroni

Nøkkelord: Alkoholfritt, Negroni

Beskrivelse

Slik går du frem

  • Vask og tørk appelsinen.
  • Fyll glasset halvfullt med isbiter.
  • Hell opp Galvanina Bitter til isbitene flyter.
  • Skrell av ca 5cm appelsinskall og vri dette over glasset for å få ut oljene.
  • Stikk så skallet ned i glasset.
Skriv ut
Forberedelser: 2 minutes
Total tid: 2 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.