En alkoholfri Negroni høres kanskje ut som en umulighet. På en måte er det også riktig. Det å lage en alkoholfri negroni vil kreve alkoholfri gin, alkoholfri vermut, og alkoholfri Campari. Så langt har jeg tilgode å smake noen slike som minner om originalen. I Galvanina Bitter får du faktisk en fullgod erstatning.
Basisen for denne negroni-varianten er rett og slett Galvanina Bitter. Dette er slags blanding mellom en bitter og en tonic, ettersom den faktisk inneholder kinin. Bitterstoffene i denne er bra nok til å lage en overbevisende “negroni.” Kullsyren er heller ikke mer dominerende enn at det fungerer.
Endelig en god løsning for de dagene det må være uten alkohol.
Alkoholfri Negroni
Slik går du frem
- Vask og tørk appelsinen.
- Fyll glasset halvfullt med isbiter.
- Hell opp Galvanina Bitter til isbitene flyter.
- Skrell av ca 5cm appelsinskall og vri dette over glasset for å få ut oljene.
- Stikk så skallet ned i glasset.