Rabarbra GT med Lyng Gin

Rabarbra GT med Lyng Gin

En Rabarbra GT med Lyng Gin er resultatet av tre norske kvalitetsprodukter. The Headless Horseman rhubarb tonic water er en perfekt match for Lyng Gin. Frisk rabarbra er prikken over i’en.

Rabarbra GT med Lyng Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Er det rabarbra sesong så skjærer du en lang bit i lengderetningen på rabarbra stilken. Smak og se hvor mye smak rabarbraen vil gi, og hvor mye du ønsker deg. Er det utemom sesongen kan du bruke dehydrert rabarbra.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Legg i rabarbraen i glasset.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.