Gin Tonic med Lyng Norwegian Botanical Gin og Fever-Tree Elderflower Tonic Water er rund og god og full av godsmak. Her er det mange smaker som spiller godt sammen.
Vi har brukt rosa grapefruktskall og stjerneanis som garnityr som fremhever og trekker frem mye mer smak av ginen.
Gin Tonic med Lyng Norwegian Botanical Gin
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
- Lyng Norwegian Botanical Gin
- Fever-Tree Elderflower Tonic Water
- Målebeger
- Copa glass
- Potetskreller
- Isbiter
- Stjerneanis
- Rosa Grapefrukt
Pynt med
- Skall av rosa grapefrukt
- Stjerneanis
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
- Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Finn frem en stjerne anis og legg den pent på toppen av drinken.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.
1