Gin Tonic med Lyng Norwegian Botanical Gin

Gin Tonic med Lyng Norwegian Botanical Gin

Gin Tonic med Lyng Norwegian Botanical Gin og Fever-Tree Elderflower Tonic Water er rund og god og full av godsmak. Her er det mange smaker som spiller godt sammen.

Vi har brukt rosa grapefruktskall og stjerneanis som garnityr som fremhever og trekker frem mye mer smak av ginen.

Gin Tonic med Lyng Norwegian Botanical Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Finn frem en stjerne anis og legg den pent på toppen av drinken.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.