Lyng Gin & Tonic med rabarbra og strandarve

Lyng Gin & Tonic med rabarbra og strandarve

Del med andre ginteresserte:

Lyng Gin & Tonic med rabarbra og strandarve som garnityr. Lyng Gin er i seg selv er en nydelig smaksrik gin som passer godt til disse smakene.

Vi har brukt Fever-Tree Premium Indian Tonic Water som er nøytral. Strandarve har en liten salthet i seg, og rabarbra tilfører friskhet og god smak. Strandarve er en plante som vokser på strender langs hele kysten. Den er en plante som tar smak av stedet den vokser.

Lyng Gin & Tonic med rabarbra og strandarve

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Pynt med

  • Rabarbra
  • Strandarve

Slik går du frem

  • Er det rabarbra sesong så skjærer du en lang bit i lengderetningen på rabarbra stilken. Det ser lekkert ut i glasset.
    Smak gjerne på rabarbraen og se hvor mye smak rabarbraen vil gi, og hvor mye du ønsker deg av det.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Legg i den lange stengelen i toppen eller rundt som pynt.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Legg i rabarbrastrimmelen og strandarven.
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr.
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.