Lyng Gin & Tonic med rabarbra og strandarve som garnityr. Lyng Gin er i seg selv er en nydelig smaksrik gin som passer godt til disse smakene.
Vi har brukt Fever-Tree Premium Indian Tonic Water som er nøytral. Strandarve har en liten salthet i seg, og rabarbra tilfører friskhet og god smak. Strandarve er en plante som vokser på strender langs hele kysten. Den er en plante som tar smak av stedet den vokser.
Lyng Gin & Tonic med rabarbra og strandarve
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Lyng Norwegian Botanical Gin
- 8 cl Fever-Tree Premium Indian Tonic Water
- Rabarbra
- Strandarve
Dette trenger du
Pynt med
- Rabarbra
- Strandarve
Slik går du frem
- Er det rabarbra sesong så skjærer du en lang bit i lengderetningen på rabarbra stilken. Det ser lekkert ut i glasset. Smak gjerne på rabarbraen og se hvor mye smak rabarbraen vil gi, og hvor mye du ønsker deg av det.
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
- Legg i den lange stengelen i toppen eller rundt som pynt.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Legg i rabarbrastrimmelen og strandarven.
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.
1