Dry Martini med Lyng Norwegian Botanical Gin

Dry Martini med Lyng Norwegian Botanical Gin

Del med andre ginteresserte:

Dry Martini med Lyng Norwegian Botanical Gin gir deg et inntrykk av Lyng Gin i all sin prakt. Her er det mye smak. Appelsinskall som garnityr trekker frem mer av appelsinen i ginen. Du vil også merket et tydelig anispreg og en bombe av andre vekster.

Her kan du lese mer om Dry Martini.

Dry Martini med Lyng Norwegian Botanical Gin

Nøkkelord: Dry Martini

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 20 sekunder.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Skrell av 5-6cm med appelsinskall og putt dette i glasset.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.