Lyng Norwegian Botanical Gin med Double Dutch Rhubarb & Pineneedle Mixer

Lyng Gin med Double Dutch Rhubarb & Pineneedle Mixer

Lyng Norwegian Botanical Gin med Double Dutch Rhubarb & Pineneedle Mixer har en forfriskende smak. Rabarbra kompletterer nemlig smakene i Lyng Norwegian Botanical Gin fra Det Norske Brenneri på en aldeles perfekt måte.

Her brukte vi rabarbra som garnityr, og det trekker selvsagt frem mer av rabarbrasmaken i denne drinken. Les gjerne mer om Double Dutch Rhubarb & Pineneedle Mixer her.

Lyng Norwegian Botanical Gin med Double Duch Rhubarb & Pineneedle Mixer

Nøkkelord: Gin & annet

Slik går du frem

  • Skjær en lang bit i lengderetningen på rabarbra stilken, lag evt også i noen biter. Smak og se hvor mye smak rabarbraen vil gi, og hvor mye du ønsker deg.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Legg i rabarbraen i biter fordelt i glasset, legg den lange stengelen mer i toppen eller rundt som pynt.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden mixer og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.