Lyng Norwegian Botanical Gin med Double Dutch Rhubarb & Pineneedle Mixer har en forfriskende smak. Rabarbra kompletterer nemlig smakene i Lyng Norwegian Botanical Gin fra Det Norske Brenneri på en aldeles perfekt måte.
Her brukte vi rabarbra som garnityr, og det trekker selvsagt frem mer av rabarbrasmaken i denne drinken. Les gjerne mer om Double Dutch Rhubarb & Pineneedle Mixer her.
Lyng Norwegian Botanical Gin med Double Duch Rhubarb & Pineneedle Mixer
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
- Rabarbra
Slik går du frem
- Skjær en lang bit i lengderetningen på rabarbra stilken, lag evt også i noen biter. Smak og se hvor mye smak rabarbraen vil gi, og hvor mye du ønsker deg.
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
- Legg i rabarbraen i biter fordelt i glasset, legg den lange stengelen mer i toppen eller rundt som pynt.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden mixer og garnityr
Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.
1