Gin og Tonic med Lyng Norwegian Botanical Gin er en fryd for både ganen og luktesansen. Her får du en eksplosjon av smaker og du kan variere i det uendelig med tonic og garnityr.
Her har vi brukt Double Dutch Indian Tonic Water, rosmarin og skall av rosa grapefrukt. Og selvsagt pyntet med lyng. Hva er vel mer naturlig!
Gin og Tonic med Lyng Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Lyng Norwegian Botanical Gin
- 8 cl Double Dutch Indian Tonic Water
- Skall av rosa grapefrukt
- Rosmarin
- Lyng
Dette trenger du
Pynt med
- Skall av rosa grapefrukt
- Rosmarin
- Lyng
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
- Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Gi urtekvasten et dask for å bringe frem aromaen og legg den pent på toppen av isen. Pynt evt også med en liten gren av lyng.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
1