Gin og Tonic med Lyng Gin

Gin og Tonic med Lyng Gin

Del med andre ginteresserte:

Gin og Tonic med Lyng Norwegian Botanical Gin er en fryd for både ganen og luktesansen. Her får du en eksplosjon av smaker og du kan variere i det uendelig med tonic og garnityr.

Her har vi brukt Double Dutch Indian Tonic Water, rosmarin og skall av rosa grapefrukt. Og selvsagt pyntet med lyng. Hva er vel mer naturlig!

Gin og Tonic med Lyng Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Gi urtekvasten et dask for å bringe frem aromaen og legg den pent på toppen av isen. Pynt evt også med en liten gren av lyng.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.