Nye gin på Vinmonopolet 5.mai 2021

Nye gin på Vinmonopolet mai 2021

Del med andre ginteresserte:

Lanseringen av nye gin på Vinmonopolet 5.mai 2021, må være den største noensinne. Det er hele 26 nye gin. Her finner du kort omtale av alle, bilder av de fleste og mer informasjon om de vi vet noe om.

Produkter i tilleggsutvalget kommer ikke til syne på Vinmonopolets sider før en butikk tar de inn – men du kan forsøke å bestille de til din lokale butikk. Du kan lese mer om dette her.

OBS: I tillegg til slippet den 5. mai var det også en spesiallansering den 31.5.
Se Nye gin på Vinmonopolet 31. mai 2021.

I denne lanseringen av gin på Vinmonopolet i mai 2021 er det definitivt noe for enhver smak, både for deg som elsker gin og for deg som vil begynne å teste litt. Smaksatt, fatlagret, intens, fruktig, og klassisk. Rett og slett bare å lese seg frem til din variant. Leser du helt til slutt finner du til og med ut om den nye tonicen på Vinmonopolet. Artikkelen oppdateres når vi får mer informasjon eller legger ut omtale av ginen. Følg med!

Rekkefølgen er alfabetisk.

Bareksten Old Tom Gin

Bareksten Old Tom Gin en av mange nye gin Vinmonopolet mai 2021
Bareksten Old Tom Gin (Bilde: Produsenten)

Endelig kom den hjem. Etter å ha vært tilgjengelig i England i en årrekke har endelig Stig Bareksten tatt med sin Old Tom Gin hjem til Norge. Denne type gin har et litt søtere preg enn man er vant til fra for eksempel en London Dry Gin. Den er velegnet i cocktails og i Gin og Tonic.

Duften er typisk Bareksten, men med noe mer sitrus og appelsin. Smaken er bløt og preget av einer, appelsin, blomster, og urter. Dette er en gin som gjør seg i en Gin og Tonic, i en Tom Collins, eller bare med isbiter. Les vår omtale av Bareksten Old Tom Gin her.

Med denne Old Tom ginen og Sloe Ginen nevnt litt lenger ned er Bareksten sin gin-kolleksjon komplett, men det forhindrer ham nok ikke i å komme med noe mer morsomt senere.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er den du forbinder med Bareksten og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 44%. Pris ved lansering er 579,-

Bareksten Gaveeske Gin (3x5cl)

Bareksten gift pack åpen
Barekstens svært gjennomførte gavepakning med gin.

Smaksprøver på tre Bareksten gin. Har du ikke testet de tre her før er dette jo en aldeles strålende mulighet. Pakningen er faktisk aldeles lekker, og dette er småflasker som ser akkurat ut som originalflaskene. Ikke noe rimelig tullball, dette er lekkert – og noe du godt kan gi i gave til en venn.

Denne er i bestillingsutvalget. Boksen inneholder tre flasker på 5cl hver. Her får du Bareksten Botanical Gin, Bareksten Navy Strength Gin og Bareksten Old Tom Gin. Pris ved lansering er 210,00.

Bareksten Sloe Gin

Bareksten Sloe Gin nye gin på Vinmonopolet mai 2021
Bareksten Sloe Gin (Bilde: Produsenten)

Endelig! En Norsk Sloe Gin! Det er bare å ta av seg støvet og bøye seg i hatten. Takk til Stig Bareksten for at han gjør Norsk gin komplett. Det er jo koselig at den ankom på dette slippet med nye gin Vinmonopolet nå i mai 2021. Du kan lese vår omtale av Bareksten Sloe Gin her.

Fruktig duft av røde bær og einer. Smaker røde bær og einer med et jordaktig innslag. Lurer du på hvordan du kan bruke en Sloe Gin kan du lese mer her.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 29%. Pris ved lansering er 479,-.

Beccaris Dry Gin Boglietto

Beccaris Dry Gin Boglietto er en av mange nye gin Vinmonopolet mai 2021
Beccaris Dry Gin Boglietto (Bilde: Produsenten)

Beccaris Dry Gin Boglietto sies å være tørr og balansert, og floral med tydelig ginkarakter. Dette er en gin infusert med einebær, hyllebærblomster, mandarinskall, akasieblomster og rosa pepper.
Produsenten her er Beccaris Distilleria, et familiedrevet destilleri i Piedmont-området i Italia.
De produserer hovedsakelig alt mulig annet en gin, dette ser ut til å være deres første. Det går ellers i Grappa, likører, brandy, smaksatt sprit, vermut, hermetisert frukt og naturlig kosmetikk! Firmaet ble startet i 1951 og drives ennå av samme familie. Du kan lese vår omtale av Beccaris Dry Gin Boglietto her.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er lekker og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 45%. Pris ved lansering er 454,10.

Inderøy 64°N Berg Gin

Inderøy Brenneri 64°N Berg Gin
Inderøy Brenneri 64°N Berg Gin

Inderøy 64° N Berg Gin er dette en gin med god fylde som er laget av einer og 3 lokale ingredienser fra Inderøy; Kvann, rosenrot og Inderøykarve. Råstoff er dermed potetbrennevin, einerbær, Inderøykarve, kvann, og rosenrot. Produsenten sier den er krisp, elegant, og stilren. Siden karve, kvann og rosenrot er høstet lokalt på Inderøy – er vel dette så kortreist det kan bli.

Dette er en lokal gin laget av Destillatør Svein Berfjord som sammen med kona Kirsti driver Berg Gård og Inderøy Brenneri ved «Den Gyldne Omvei» på Inderøy i Trøndelag. De lager fra før flere prisbelønnede akevitter. Du kan lese vår omtale av Inderøy 64° N Berg Gin her.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 44%. Pris ved lansering er 434,60.

Bivrost Single Cask Cask Aged Gin

Bivrost Single Cask Cask Aged Gin
Bivrost Single Cask Cask Aged Gin (Bilde: Produsenten)

Bivrost Single Cask Cask Aged Gin er basert på deres Arctic Gin, og lagret på re-brente Rødvins Bordeaux tønner av europeisk eik i 9 måneder. Det er laget kun 492 flasker. Hvis du liker fatlagret gin, eller whisky/Cognac, og kjenner deres andre gin behøver man nok ikke lure på om den her er verdt pengene. Den er beregnet å nytes alene eller som ingrediens i cocktails der man ellers ville brukt whisky eller Cognac. Ellers vil den nok være strålende i en Negroni. Du kan lese vår omtale av Bivrost Cask Aged Gin her.

Den sies å ha god fylde og sammensatt preg av bær, sitrus og fint integrert fatpreg. Fargen er gyllengul.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 44%. Pris ved lansering er 579,90.

By Brenneri Jordbær Gin

By Brenneri Jordbærgin
By Brenneri Jordbærgin (Bilde: Produsenten)

Smaken er av jordbær og avdempet einebær. Den er laget på potetsprit med einebær, koriander, kassiabark, kvannrot, og jordbær.

Dette er en gin med en deilig smak av jordbærsyltetøy. Såvidt vi har fått brakt på det rene er utgangspunktet her By Brenneri sin Dry Gin som har blitt blandet med saften av trønderske jordbær. Se vår omtale her.

Denne kommer i tilleggsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 38%. Pris ved lansering er 409,-.

Cape Fynbos Gin Citrus Edition

Cape Fynbos Gin Citruss Edition
Cape Fynbos Gin Citrus Edition (Bilde: Produsenten)


Cape Fynbos Citrus Gin er fra Sør-Afrika og er basert på deres første Fynbos Gin. Denne har så trukket med fem forskjellige sitrus i to uker. Utgangspunktet er dermed også her druesprit.

Dyp og kompleks smak av urter sitrusfrukt, kløver, pepper, honning. Med mild ettersmak. Den er destillert fra druesprit i 40l partier. I tillegg til einebær brukes hele 30 krydder. Deretter er den smaksatt av fem ulike sitrusfrukter. Dette blir et spennende bekjentskap, vi har hatt Cape Fynbos en stund og liker denne godt. Morsomt at det kommer en sitrus gin nå i slippet med nye gin Vinmonopolet mai 2021.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 43%. Pris ved lansering er 449,90. Les vår omtale av denne her.

Clarendons Gin

Hva passer til Clarendons Gin
Clarendons Gin (Bilde: Produsenten)

Nå blir denne endelig noe lettere å få tak i, den kommer i tilleggsutvalget nå i mai, og det er dermed ikke lenger slik at du må bo nær Slemmestad eller på Hurumlandet for å få tak i den. Vi har skrevet om denne tidligere så du kan lese mer om den her.

Denne kommer i tilleggsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 47%.
Pris er 725,-. Det lages kun 399 flasker i 2021, og 350 av disse leveres Vinmonopolet.

Produkter i tilleggsutvalget kommer ikke til syne på Vinmonopolets sider før en butikk tar de inn – men du kan forsøke å bestille de til din lokale butikk. Du kan lese mer om dette her.

Drumshanbo Gunpowder Irish Gin

Hva passer til Drumshandbo Gunpowder rish Gin en av mange nye gin Vinmonopolet mai 2021
Drumshanbo Gunpowder Irish Gin (Bilde: Produsenten)

Det er hyggelig at denne omsider kommer på Vinmonopolet. Dette er en gin med en litt spennende og litt annerledes smak. Gunpowder te gir en litt uvant note. Her er det en ildsjel bak som på reiste rundt i verden og dannet seg smaks- og duftinntrykk han ønsket å kombinere. Du vil ikke kjenne en distinkt te-smak av denne, men om du liker te vil du nok plukke det opp og kunne spille på det. Gunpowder te er teblader som er rullet i små kuler så det ligner på krutt.

Duften er av frisk sitrus med urter og einer. Smaken er noe av det samme, men med innslag av krydder og gunpowder-te. Du kan lese vår omtale av Drumshanbo Gunpowder Irish Gin her. Eller ved å klikke på bildet.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 43%. Pris ved lansering er 624,90.

East London Liquor Company Dry Gin

East London Liquor Company Dry Gin
East London Liquor Company London Dry Gin (Bilde: Produsenten)

East London Liquor Company har vært et fast sted å gå innom når vi har vært i London. Vi hadde venner som bodde rett ved dette stedet, og koste oss med å gå innom her. Gode varer, dedikerte folk. Dessverre er jo dette en stund siden nå, men her får du altså muligheten til å få tak i disse i Norge.

Designet her var ganske riktig forandret fra vi sist var på besøk og handlet vår flaske. Gammelt design kan du se på vår omtale av ginen. Stikkord for denne er: Einerbær, korianderfrø, angelikarot, kardemomme, sitron og grapefruktskall. Klikk her eller på bildet for omtale.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 40%. Pris ved lansering er 499,10.

East London Royal Botanic Garden Gin

East London Royal Botanic Garden Gin Kew Gin
East London Royal Botanic Garden Gin Kew Gin (Bilde: Produsenten)

Denne ginen er helt ukjent for oss. Den er et samarbeid mellom East London Liquor company og Kew Gardens – altså The Royal Botanic Garden. Rundt på nett heter den East London Liquor Co. Kew Gin. Produsenten sier de ble inspirert av Kew Garden som er på UNESCO sin verdensarv-liste.

De ville fremheve ingrediensene som de fikk fra haven, så her sier den at de blomstrete sitrussmaken fra søt appelsin og Douglas furu balanserer perfekt med lavendel – og dette skal være ideelt servert med appelsinskive og rosmarin.

Inntrykket skal være et friskt rent preg av gran og frisk lavendel, avrundet med appelsinskall.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 42%. Pris ved lansering er 596,10.

Feddie Ocean Nine Sisters Summer Gin

Feddie Ocean Nine Sisters Summer Gin en av mange nye gin Vinmonopolet mai 2021
Feddie Ocean Nine Sisters Summer Gin

Riktig spennende at Therese og søstrene på Fedje kommer med en ny gin allerede nå. Rett etter en gullmedalje for deres andre gin er det jo ganske bra timing sånn sett.
De har gjort det morsomme å lage en rosa gin, men ikke en pink-gin. Dette er en gin som tilfeldigvis er rosa – men det er ingenting søtt eller nusselig med den. Her får du en god gin med masse einer, litt sødme, og masse sitrus i form av rosa grapefrukt. Les vår omtale av Feddie Ocean Nine Sisters Summer Gin her.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 42%. Pris ved lansering er 399,90.

Gin XII

Gin-XII er en av mange nye gin Vinmonopolet mai 2021
Gin-XII (Bilde: Produsenten)

Dette er en fransk gin laget av 12 ingredienser, derav navnet. Noen av ingrediensene er einer, timian, rosmarin, basilikum, eukalyptus, søte mandler og mint. Smaken er av frisk mint, blomster, og lett krydder. Den har en lang finish.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 42%. Pris ved lansering er 499,90.

Indian Summer Ex Sherry Bunnahabhain Peated Cask Strength Gin

Indian Summer Ex-Sherry Bunnahabhain Peated Cask Strength Gin
Indian Summer Ex-Sherry Bunnahabhain Peated Cask Strength Gin. De andre i denne serien ser tilsvarende ut. (Bilde: Produsenten)

Det har vært vanskelig å få tak i bilder av disse vi kunne bruke. Alle tre flaskene ser ut til å ha utseendet omtrent som den på bildet over, med samme type pose som følger med.

Indian Summer Ex-Sherry Bunnahabhain Peated Cask Strength Gin skal hen en duft som inneholder blomsterelementer, ristet brioche, tørket frukt. Smaken skal være litt pepperaktig, med noe preg av salt karamell, einerbær, og ristet eik.

Denne er modnet i et fat som tidligere inneholdt Peated whisky fra Bunnahabhain.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 51,8%. Pris ved lansering er 872,-.

Indian Summer Ex Sherry Bunnahabhain Cask Strength Gin

Sitrondrops med friske urter, balansert sødme. Modnet i et ex-sherryfat som tidligere inneholdt whisky fra Bunnahabhain. Duften er av frukt, blomst, honning, og søt bakst. Smaken er av sitrondrops med friske urter. Det er en balansert sødme.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 50,8%. Pris ved lansering er 872,-.

Indian Summer Ex Ardmore Peated Cask Strength Gin

Søt og frisk, myk sitrus med hint av torv. Modnet i et fat som tidligere inneholdt Ardmore whisky.
Duften er litt søt og nøtteaktig, med preg av jordbær og vanilje. Smaken er søt og frisk med myk sitrus og et hint av torv.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 51,8%. Pris ved lansering er 872,-.

Myken Arktisk Fatlagret Sommergin

Vi har foreløpig ikke fått tak i bilde av denne. Den har ganske spennende ingredienser, blant annet maltet bygg, einerbær, mjødurt, rosenrot og krydder.

Sommerginen destilleres sakte over åpen flamme i en liten kobberpanne. Den blir deretter lagret i syv måneder på exsherryfat brukt til røkt Myken whisky.

Duften skal være fokusert og sval, lett røykaroma, einerbær, sitrus, sherry, blomstereng og villmark. Smaken er visstnok være preget av einer, sitrus, og urter. Den har lang ettersmak.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 47%. Pris ved lansering er 539,90.

Myken Arktisk Fatlagret Vintergin

Vi har foreløpig ikke fått tak i bilde av denne. Den sies å ha tydelig maltpreg, men med sitrus, vanilje og einebær i smaken. Ingredienser er blant annet maltet bygg, einerbær, korianderfrø, lakrisrot, og tindved.

Basen er maltsprit, som lages av avsaltet sjøvann, Den lagres i 16 måneder på exbourbonfat som har blitt brukt til Myken Whisky. Den vanlige Myken Vintergin har en svært tydelig maltsmak, slik at jeg vil anta at du vil like denne dersom du vanligvis drikker whisky.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 47%. Pris ved lansering er 659,90.

Poetic Licence Core Strawberry & Cream*

Poetic Licence Core Strawberry & Cream
Poetic Licence Core Strawberry & Cream (Bilde: Produsenten)

Inntrykket her skal være friske jordbær og pepperaktig einer. Mild vanilje dukker opp, men det skal visstnok handle om frisk frukt. Duft av jordbær, einer, orrisrot og koriander.
Anbefales med elderflower tonic og garnityr friske jordbær. Jeg kan se for meg at prosecco ikke blir feil her heller. Produsenten sier dette er en piknik gin. Den nytes best på et rutete teppe i parken sammen med venner. Ingen av oss har vel noe imot det for tiden. Ellers sier de; tøm den gjerne over fruktsalaten!

Det er ikke være tilsatt sukker og er dermed ikke en søtlig bombe, men kan jo ha en del sødme. Ifølge beskrivelser jeg fant er fargen på ginen dyp rød, som blir til rosa når man mikser med tonic. De botaniske ingrediensene er både destillert med, og infusert med i tillegg for å få både intens farge og duft. Det er ikke tilsatt kunstig smak eller farge. Fordi ingen kunstig farge er tilsatt kan ginen endre farge over tid, men det vil ikke påvirke smaken.

Denne kommer i tilleggsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 37,5%. Pris ved lansering er 609,10.
Produkter i tilleggsutvalget kommer ikke til syne på Vinmonopolets sider før en butikk tar de inn – men du kan forsøke å bestille de til din lokale butikk. Du kan lese mer om dette her.

Poetic License Core Northern Dry Gin*

Poetic License Core Northern Dry Gin - en av mange nye gin Vinmonopolet mai 2021
Poetic License Core Northern Dry Gin (Bilde: Produsenten)

Dette er en mer klassisk London Dry gin. Her er det så vidt jeg kan forstå ganske kraftig einerfokus, så en del kardemomme som gir en varmende smak. Undertoner av sitron og eukalyptus og persisk lime med en undertone av parfyme. Resten av ingrediensene holdes hemmelig. Duft av einer og kardemomme. Den kategoriseres som floral. Anbefalt servering er tonic og grapefrukt. Sies å være god i Negroni og Gin Sour.

Det ser ut som den kom ut i 2015, og har fått en god del medaljer. Sølv i 2016 og 17, Gull i LSC og 2 sølv i 2019. Det er i alle fall ingen grunn til å tro at man kaster bort pengene. Men, ennå usmakt. Bare litt spent.

Denne kommer i tilleggsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 43,2%. Pris ved lansering er 603,30.

Produkter i tilleggsutvalget kommer ikke til syne på Vinmonopolets sider før en butikk tar de inn – men du kan forsøke å bestille de til din lokale butikk. Du kan lese mer om dette her.

Poetic License Core Old Tom Gin*

Poetic License Core Old Tom Gin
Poetic License Core Old Tom Gin (Bilde: Produsenten)

Poetic License Core Old Tom Gin har en søtere og mer pepret smak en deres Northern Dry gin. Den ser også ut til å være fatlagret slik at eikefat avgir farge og smak. Det er også tilsatt hibiscus og roseblader som gir noe sødme og et lett rosenglød til fargen. Duft av tropisk frukt og roseblader men mest einer. Det er ifølge reviews på nett mest i smaken man kjenner sødmen. Pepret einer og sukrede blader krangler om oppmerksomhet. Peppernotene varer lenge.

Denne fikk en Gin Master Award og en Gin of the Year Award i 2015, så det er i alle fall kvalitet over den.

Denne kommer i tilleggsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 41,6%. Pris ved lansering er 591,90.

Produkter i tilleggsutvalget kommer ikke til syne på Vinmonopolets sider før en butikk tar de inn – men du kan forsøke å bestille de til din lokale butikk. Du kan lese mer om dette her.

Rammstein Pink Gin

Rammstein Pink Gin
Rammstein Pink Gin (Bilde: Produsenten)

Produsenten sier dette er en aromatisk gin med einer, koriander og sitrongress som er infusert med jordbær og sjasmin. Det er ikke mange steder denne selges, og lite info å finne. Rammstein sin nettbutikk sier den er limited life og ikke tilgjengelig. Les vår omtale av Rammstein Pink Gin her.

Den har aroma av røde bær, litt svale urter, sitrus, og toner av sjasmin. Smaken er einebær, koriander og sitrus, jordbær og sjasmin.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 40%. Pris ved lansering er 666,-.

Taggiasco Gin Extravirgin

Taggiasco Gin Extravirgin
Taggiasco Gin Extravirgin (Bilde: Produsenten)

Produsentens uttalelse er at denne har god fylde, med naturlige aromaer fra einebær og oliven. Destillert i Piemonte av italienske håndplukkede einebær og håndplukkede ROI Taggiasca Oliven.
Den har kun naturlige ingredienser. Virker interessant, ble veldig nysgjerrig på om den ligner på Gin Mare.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 44%. Pris ved lansering er 459,90.

Tanqueray Blackcurrant Royale

Tanqueray Blackcurrant Royale
Tanqueray Blackcurrant Royale (Bilde: Produsenten)


Denne sies å ha tradisjonelt einebærpreg med innslag av solbær og vanilje. Tanqueray mener folk ser etter mer enn bare smak. Denne er tradisjonelt en destillert gin med essenser av franske solbær, svart orkidé, vanilje fra Madagaskar, rosmarin og andre urter. I tillegg brukes sukker, naturlige solbærekstrakter, vanilje, rosmarin, essenser av svart orkidé. Serveringsforslag inkluderer G&T eller i champagneskål med prosecco som da får en ganske fin rosa farge.

Duften skal være av solbær med innslag av vanilje. Smaken er et tradisjonelt einebærpreg med innslag av solbær og vanilje.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 41,3%. Pris ved lansering er 449,90.

Windspiel Premium Sloe Gin

Windspiel Premium Sloe Gin ny gin på vinmonopolet mai 2021
Windspiel Premium Sloe Gin (Bilde: Produsenten)

Windspiel er en sloe gin fra Tyske Windspiel. Det er smak av slåpebær, lett sitrus og krydder – blant andre kanel. Her det også brukt potetsprit. Windspiel har fra før en Dry Gin på Vinmonpolet som får veldig gode kritikker, noe vi kan si oss enige i.

Windspiel Premium Sloe Gin er laget med Windspiel sin originale Dry gin som grunnlag. Slåpebær har ligget i bløtt i Windspiel Dry Gin, og det er deretter tilsatt frisk slåpebærjuice. Les vår omtale av Windspiel Premium Sloe Gin her.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 33,3%. Pris ved lansering er 549,00.

That Boutique-y Gin Company Yuzu Gin

Passer til Yuzu gin
Yuzu gin (Bilde: Produsenten)

Yuzu Gin fra That Boutique-y Gin Company er en gin laget på yuzu-frukt. Yuzu smaker visstnok som en mellomting mellom grapefrukt og tangerin, med hint av appelsinblomst. Ginen er fyldig, fruktig, med klare yuzutoner. Balansert med einebær som midtparti, heller mot tørr. Les vår omtale av That Boutique-y Gin Company Yuzu Gin her.

Denne kommer i tilleggsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 46%. Pris ved lansering er 569,90.

Produkter i tilleggsutvalget kommer ikke til syne på Vinmonopolets sider før en butikk tar de inn – men du kan forsøke å bestille de til din lokale butikk. Du kan lese mer om dette her.

Baladin Tonica al Fieno

Baladin Tonica al Fieno
Baladin Tonica al Fieno. (Bilde: Produsenten)

En ny tonic kommer også på Vinmonopolet i dette slippet 5. mai 2021. Baladin Tonica al Fieno er en Italiensk tonic med noe så eksotisk som alpehøy og brunt sukker, i tillegg til kinin selvsagt. Ennå en ny drikk det blir gøy å teste ut. Les vår omtale av denne her.

Mange nye gin Vinmonopolet 5. mai 2021

Dette avrunder denne ukens intense ginlansering. Polslippet med nye gin på Vinmonpolet 5.mai 2021 må være tidenes største! Vi vil oppdatere artikkelen løpende med hva som faktisk viste seg å komme, og evt overraskelser som dukker opp, eller viste seg å ha blitt flyttet til juli slippet. Noen endringer er det alltid og særlig med et slikt antall nye gin.

Vi håper du har fått en grei oversikt over nyhetene slik at du vet litt mer før du eventuelt vil anskaffe noe. Her er det i alle fall store variasjonsmuligheter, og de fleste bør ha anledning til å finne en ny favoritt.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, og Youtube.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.