Passer til Yuzu gin

Hva passer til Yuzu Gin

Del med andre ginteresserte:

Yuzu Gin fra That Boutique-y Gin Company er en gin dedikert til Yuzu frukten. Yuzu sies å smake som en mellomting mellom grapefrukt og tangerin, med hint av appelsinblomst.

Yuzu Gin er ennå en av de ginene fra That Boutique-y Gin Company som man kan oppfatte som litt rare. Men denne ginen er i den klassiske enden av serien. Her får du en i bunnen ganske klassisk London Dry, men som eksploderer i sitrus og det vi må anta er Yuzu. Ginen er fyldig og fruktig med klare yuzutoner, balansert med einerbær som midtparti – og den heller mot den tørre siden.

Siden det opplyses at denne har et hint av appelsinblomst så min første innskytelse er derfor at den må passe strålende med Headless Horseman Orange Blossom tonic. Og det gjør den. Jeg har aldri smakt Yuzu, men nå har jeg i alle fall fått fryktelig lyst til det! Yuzu Gin passer godt i en Gin og Tonic og ennå bedre i en Negroni.

Denne ginen ble tilgjengelig i Norge tilleggsutvalget i Vinmonopolets slipp i mai 2021.
Produkter i tilleggsutvalget kommer ikke til syne på Vinmonopolets sider før en butikk tar de inn – men du kan forsøke å bestille de til din lokale butikk. Du kan lese mer om dette her.

Det sies også at yuzu skall skal skal være helt utrolig godt i en Dry Martini – så nå lurer jeg bare på hvordan jeg skal få tak i en Yuzu. Det kan jo ikke være noe tvil om at et skall i en GT eller Dry martini eller Negroni med Yuzu gin ville passe aldeles strålende? Mayday mayday…. – noen som vet hvor man finner Yuzu i Norge?

Yuzu Gin (That Boutique-y Gin Company)

Nøkkelord: Gin
Land: England
Produsent: That Boutique-y Gin Company
Alkoholstyrke: 46%
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes

Mer informasjon

Produsent

Oppskrifter med Yuzu Gin

Andre gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.