Inderøy Brenneri 64 grader Berg Gin

Hva passer til Inderøy 64°N Berg Gin

Inderøy 64°N Berg Gin er en gin med en ren og klar stil hvor det er brukt få men tydelige krydder som einerbær, inderøykarve, kvann og rosenrot.

Produsenten, Inderøy Brenneri, sier at denne ginen har smaken av kulturlandskapet rundt Berg Gård på Inderøy. Rett og slett smaken av Inderrøyas terroir. Den er dannet fra berggrunnen som består av omdannede sedimentære og vulkanske bergarter som forvitrer lett og gir et næringsrikt jordsmonn.

I dette området driver grunnleggerne av Inderøy Brenneri Berg Gård. Brenneriet lager en mengde forskjellige akevitt, og tilbyr opplevelser og smakinger. De har også en gårdsbutikk på Berg Gård. Her selges egenprodusert kjøtt av lam og gris og en hel del andre kortreiste produkter. De har vanligvis også event- og selskapslokaler, mat og drikkeservering. Nå for tiden er det nok lurt å sjekke hva som er åpent når.

Smak og duftnotater

Duften er ganske sødmefull, du kjenner mild karve, vann, og einer.
Smaken er av kvann, pepperaktig einer, og en lang avslutning med hovedvekt på karve. Du får mange tanker om akevitt.

Jeg tenker de fleste drinker og tidspunkt med akevitt kan byttes ut med denne ginen. Liker du f.eks Nordic Spirits Lab Nordic Gin bør du kanskje prøve Inderøy 64°N Berg Gin. Men obs; det smaker mer akevitt av Inderøy.

Inderøy 64°N Berg Gin ble tilgjengelig på Vinmonopolet i mai slippet 2021

Inderøy 64°N Berg Gin

Nøkkelord: Gin
Land: Norge
Produsent: Inderøy Brenneri
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Inderøy 64°N Berg Gin er en gin med en ren og klar stil hvor det er brukt få men tydelige krydder som einerbær, inderøykarve, kvann, og rosenrot.

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Inderøy 64°N Berg Gin

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.