Gin og Tonic med Oslo Gin

Gin og Tonic med Oslo Gin

Gin og Tonic med Oslo Gin er spennende og eksperimentere med, denne ginnen vet du nemlig aldri hvordan smaker med en ny tonic.

På grunn av de mange lokale ingrediensene er dette en av de ginnene vi får fleste overraskelser med når vi forsøker med en ny tonic. Her har vi Mediterranean tonic og dehydrert appelsin.

Gin og Tonic med Oslo Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Legg i en skive dehydrert appelsin.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.