Oslo Gin med grapefruktsoda

Oslo Gin med grapefruktsoda

Oslo Gin med grapefruktsoda er en frisk drink med passe balanse mellom sødme og syre. Her har du som nyter smaken av frisk rosa grapefrukt noe å glede deg til.

Krydderne i Oslo Gin spiller godt på lag her og gjør drinken spennende.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Oslo Gin med grapefruktsoda

Nøkkelord: Gin & annet

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

  • Dehydrert Grapefrukt
  • Rosmarin

Slik går du frem

  • Fyll glasset med isbiter
  • Legg i en hel eller halv skive dehydrert rosa grapefrukt
  • Mål opp gin og mixer. Hell dette i glasset
  • Legg i en kvast rosmarin. Gi den gjerne et dask så duftene kommer bedre frem.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drikken din blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden mixer og garnityr
Skriv ut
Forberedelser: 10 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Oslo Gin med grapefruktsoda er en frisk drink med passe balanse mellom sødme og syre. Her har du som nyter smaken av frisk rosa grapefrukt noe å glede deg til.

Likte du denne oppskriften på Oslo Gin med grapefruktsoda? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Lær hvordan du lager din egen garnityr av tørket frukt

Tørket frukt og bær er enkelt å lage, og tar seg godt ut som garnityr. Les mer under.

Slik lager du din egen garnityr av tørket frukt

Slik lager du din egen garnityr av tørket frukt

Å lage sitt eget garnityr av tørket frukt har mange fordeler. Du har alltid garnityr, uten å måtte ha frisk frukt hele tiden. Her får du vite hvordan du gjør ... Les mer

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.