Gin og Tonic med Oslo gin, appelsinskall og kanel

Gin og Tonic med Oslo Gin

Gin og Tonic med Oslo Gin i denne versjonen inneholder appelsinskall og kanel. Ofte kan dette gi et litt julete preg, men Oslo gin er så full av norske urter at de danner en god og frisk kontrast.

Gin-Tonic med Oslo Gin, appelsinskall og kanel

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Skrell en ca 5 cm lang bit av appelsinen og dandér den i glasset sammen med en bit av en kanelstang.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.