En Gin og Tonic med Harahorn White Lemon kan lages på mange måter. Denne gangen har vi gått for en klassisk Indian tonic, nemlig Double Dutch Indian Tonic Water. Som garnityr har vi også valgt noe klassisk, nemlig sitronskall. Det som gjør prikken over i’en her er mynte.
Noen ganger skal det ikke mer til for å ta noe fra godt til perfekt.
Gin og Tonic med Harahorn White Lemon
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Skrell av ca 5cm sitronskall
- Vri sitronskallet over drinken for å få ut oljene før du setter skallet ned i drinken sammen med en kvast mynte.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.
1