Gin og Tonic med Harahorn White Lemon

Gin og Tonic med Harahorn White Lemon

En Gin og Tonic med Harahorn White Lemon kan lages på mange måter. Denne gangen har vi gått for en klassisk Indian tonic, nemlig Double Dutch Indian Tonic Water. Som garnityr har vi også valgt noe klassisk, nemlig sitronskall. Det som gjør prikken over i’en her er mynte.

Noen ganger skal det ikke mer til for å ta noe fra godt til perfekt.

Gin og Tonic med Harahorn White Lemon

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Skrell av ca 5cm sitronskall
  • Vri sitronskallet over drinken for å få ut oljene før du setter skallet ned i drinken sammen med en kvast mynte.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.