Norsk Gimlet med Harahorn White Lemon Gin og solbær

Norsk Gimlet med Harahorn White Lemon Gin og solbær

Norsk Gimlet med Harahorn White Lemon Gin og solbær er en forfriskende gimlet variant med en vibrerende rødrosa farge. Utrolig så vakker farge solbær setter.

Harahorn White Lemon Gin inneholder peppermynte, så derfor er det nydelig med peppermynte som garnityr. Det er imidlertid mye noter av dette i ginen, så har du ikke peppermynte kan du f.eks godt bruke et solbærblad.

Jeg brukte nok rundt 20 solbær, for mine var litt små. Saften av en halv lime tilsvarer ca. 1,5cl. Her kan du smake til før du siler over og eventuelt justere med mer sukkerlake eller mer limejuice.

Dobbelt norsk - cocktails. En norsk gimlet med Harahorn White Lemon Gin og solbær
En norsk Gimlet med Harahorn White Lemon Gin og solbær som gir vakker farge. (Bilde: Anett Finbråten)

Norsk Gimlet med Harahorn White Lemon Gin og solbær

Nøkkelord: Gimlet

Beskrivelse

Ingredienser

Dette trenger du

Pynt med

  • Peppermynte En kvast eller et blad

Slik går du frem

  • Sett gjerne cocktailglasset med is og vann så det blir ordentlig kaldt. Tøm dette ut rett før du siler i glaset.
  • Ha alle ingrediensene i en shaker og muddle det i ca 10 sekunder til solbæren er knust og gir flott farge.
  • Rist med is i ca 20 sekunder til alt er svært kaldt.
  • Dobbelsil cocktailen over i glasset. Dette betyr at du bruker en ekstra sil i tillegg til den på shakeren. Du vil ellers få en uklar drink.
  • Legg i forsiktig en bitteliten kvast eller et blad peppermynte på toppen.
Skriv ut
Forberedelser: 10 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.