Gin og Tonic med Harahorn White Lemon Gin

Gin og Tonic med Harahorn White Lemon Gin

Denne utgaven av Gin og Tonic med Harahorn White Lemon Gin er intet mindre enn Harahorn White Lemon sin signature serve. Her smaker det mye!

Fever-Tree Elderflower Tonic Water bringer frem blomsterpreget i ginen. Rabarbra og blåbær er på ingredienslisten. Grapefruktskallet gir syre og friskhet.

Gin og Tonic med Harahorn White Lemon Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
  • Legg i tre blåbær. Klem gjerne minst en av de slik at du får ut litt saft.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Riv av en strimmel rabarbra og legg den pent på toppen av isen.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.