Denne utgaven av Gin og Tonic med Harahorn White Lemon Gin er intet mindre enn Harahorn White Lemon sin signature serve. Her smaker det mye!
Fever-Tree Elderflower Tonic Water bringer frem blomsterpreget i ginen. Rabarbra og blåbær er på ingredienslisten. Grapefruktskallet gir syre og friskhet.
Gin og Tonic med Harahorn White Lemon Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Harahorn White Lemon Gin
- 8 cl Fever-Tree Elderflower Tonic Water
- Skall av rosa grapefrukt
- Rabarbra
- Blåbær
Dette trenger du
Pynt med
- Skall av rosa grapefrukt
- Rabarbra
- Blåbær
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
- Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
- Legg i tre blåbær. Klem gjerne minst en av de slik at du får ut litt saft.
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Riv av en strimmel rabarbra og legg den pent på toppen av isen.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
1