Gin og Tonic med Harahorn White Lemon Gin

Gin og Tonic med Harahorn White Lemon Gin

Del med andre ginteresserte:

Denne utgaven av Gin og Tonic med Harahorn White Lemon Gin er intet mindre enn Harahorn White Lemon sin signature serve. Her smaker det mye!

Fever-Tree Elderflower Tonic Water bringer frem blomsterpreget i ginen. Rabarbra og blåbær er på ingredienslisten. Grapefruktskallet gir syre og friskhet.

Gin og Tonic med Harahorn White Lemon Gin

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

  • Skall av rosa grapefrukt
  • Rabarbra
  • Blåbær

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
  • Legg i tre blåbær. Klem gjerne minst en av de slik at du får ut litt saft.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Riv av en strimmel rabarbra og legg den pent på toppen av isen.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.