Gin Tonic med Harahorn White Lemon Gin

Gin Tonic med Harahorn White Lemon Gin

Del med andre ginteresserte:

Gin Tonic med Harahorn White Lemon Gin er forfriskende og spennende, også med denne tonicen. Vi har brukt The Headless Horseman rubarb tonic som er ny på markedet. Du får tak i den på Gulating og evt store Meny-butikker. I denne oppskriften passer det strålende med sitronskall og peppermynte som garnityr.

Gin Tonic med Harahorn White Lemon Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Gi urtekvasten et dask for å bringe frem aromaen og legg den pent på toppen av isen.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.