Gin Tonic med Harahorn White Lemon Gin er forfriskende og spennende, også med denne tonicen. Vi har brukt The Headless Horseman rubarb tonic som er ny på markedet. Du får tak i den på Gulating og evt store Meny-butikker. I denne oppskriften passer det strålende med sitronskall og peppermynte som garnityr.
Gin Tonic med Harahorn White Lemon Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Harahorn White Lemon Gin
- 8 cl The Headless Horseman rhubarb tonic water
- Sitronskall
- Peppermynte
Dette trenger du
Pynt med
- Sitronskall
- Peppermynte
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
- Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Gi urtekvasten et dask for å bringe frem aromaen og legg den pent på toppen av isen.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
1