GT med Harahorn White Lemon Gin med fargerikt garnityr, og en litt tørr hylleblomst-tonic er en nydelig kombinasjon.
Vi brukte Fentimans Elderflower Tonic akkurat her, jeg vil tippe effekten kan gjenskapes med en annen hylleblomst-tonic også. Blåbær og dehydrert rosa grapefrukt brakte frem gode noter og er nydelig som pynt.
GT med Harahorn White Lemon
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Harahorn White Lemon Gin
- 8 cl Fentimans Elderflower Tonic Water
- Dehydrert rosa grapefrukt
- Blåbær
Dette trenger du
- Harahorn White Lemon Gin
- Fentimans Elderflower Tonic Water
- Målebeger
- Copa glass
- Dehydrert rosa grapefrukt
- Blåbær
- Isbiter
Pynt med
Slik går du frem
- Legg i skiven med dehydrert rosa grapefrukt og tre blåbær. Klem gjerne minst en av bærene slik at du får ut litt saft.
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
1