GT med Harahorn Pink Gin

GT med Harahorn Pink Gin


I denne utgaven av GT med Harahorn Pink Gin har vi tatt litt av med garnityr. Både Harahorn Pink Gin og The Headless Horseman original indian tonic water har mye smak, og tåler dermed mye garnityr. Denne Gin og Tonicen skriker av sommer.

GT med Harahorn Pink Gin
Gin og Tonic med Harahorn Pink Gin, jordbær, basilikum og lime. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

GT med Harahorn Pink Gin

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Pynt med

  • Basilikum
  • Jordbær
  • Limebåt

Slik går du frem

  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Skjær 2-3 jordbær i skiver. Skjær en båt eller to av lime. Legg dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Gi noen blader basilikum et lett dask før du legger de på toppen av isen
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.