Kimerud Gin med eplemost og ingefær

Kimerud Gin med eplemost og ingefær

Kimerud Gin med eplemost og ingefær er forfriskende og smakfull og passer like godt foran peisen en vinterkveld som i skyggen en varm sommerdag.

Her har vi brukt Berentsens Eplemost med Ingefær. Denne får du kjøpt på Gulating og utvalgte Coop Mega butikker. Finner du ikke denne kan du bruke en vanlig eplemost og bare har i mer ingefær.

Flere oppskrifter med Kimerud Gin finner du her.

Kimerud Gin med eplemost og ingefær

Nøkkelord: Andre

Beskrivelse

Ingredienser

  • 4 cl Kimerud Gin
  • 10 cl Berentsens Eplemost med Ingefær
  • Ingefær

Dette trenger du

Pynt med

  • 2-4 skiver Ingefær

Slik går du frem

  • Vask og tørk ingefæren du skal bruke som garnityr. Du kan skrelle den om du vil.
  • Skjær 2-4 tynne skiver, avhengig av hvor godt du liker ingefær og hvor fremtredende du vil det skal smake.
  • Mål opp gin og eplemost. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.