Gin Sour med Harahorn Pink Gin

Gin Sour med Harahorn Pink Gin

Del med andre ginteresserte:

Gin Sour med Harahorn Pink Gin gir en deilig sursøt drink med rosa farge. Her er det bare å nyte. Kanskje du bare skal lage to med en gang?

Obs: Jeg har laget oppskriften med kun 2 cl gin. Dette er fordi glasset jeg har ikke rommer mer. Har du et lekkert cocktailglass som rommer mer ville jeg synes den var god med 4 cl også, men husk å gange opp de andre ingrediensene også, med unntak av eggehviten, der holder det med en pr. porsjon samme hva.

Gin Sour med Harahorn Pink Gin

Nøkkelord: Gin Sour

Beskrivelse

Ingredienser

Dette trenger du

Garnityr

Slik går du frem

  • Eggehviten bør ikke være kald, da er det vanskelig å få eggehviten stiv. Ha eggehviten og alle de andre ingrediensene unntatt isen i shakeren og rist som en gal i ca 30. sekunder. Dersom du bruker en Boston shaker hvor den ene delen er av glass kan du se når Eggehviten blir stiv.
  • Når Eggehviten har blitt stiv har du i 3-4 isbiter og rister til drinken blir helt kald.
  • Sil cocktailen over i glasset. Om ikke nok /all eggehviten blir med ut legger du den på toppen etterpå. Bruk eventuelt noe å skrape ut eggehviten med fra shakeren – og legg den pent på toppen.
  • Dersom du ønsker kan du legge på et dekorativt garnityr som plukker opp duftene du kjenner fra ginnen du bruker. Her valgte jeg et blad fra urten Oxalis, fordi den smaker syrlig og plukker opp rosatonene i drinken og gav en helhet.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 5 minutes
Gin Sour med Harahorn Pink Gin gir en deilig sursøt drink med rosa farge. Her er det bare å nyte. Kanskje du bare skal lage to med en gang?
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.