Bar Termini Soho London Negroni

Bar Termini – Stedet for den perfekte Negroni

Del med andre ginteresserte:

Bar Termini har kanskje Londons mest perfekte Negroni. I tillegg serverer de klassiske cocktails og god kaffe – alt med et smil om munnen og glimt i øyet.

Når man prøver å finne Londons beste Negroni kommer Bar Termini alltid høyt opp i søkeresultatene. Vi hadde derfor store forventninger da vi kom dit. Stedet er lite, det er faktisk ikke mer enn syv bord der. Som et resultat av dette måtte vi vente en halvtime før vi kom inn. I mellomtiden gikk vi tvers over gaten til Swift.

Dette var også et sted vi hadde merket oss før avreise til London. Swift skuffet ikke. Etter å ha varmet opp med et Gin og Tonic var det på tide å krysse gaten for å finne ut om italienerne på Bar Termini var så gode på Negroni som ryktet tilsa. Vi ble ikke skuffet.

Fem forskjellige House Negroni

Bar Termini har valgt å spesialisere seg på to ting: Kaffe på dagtid og Negroni på kveldstid. Der har fem House Negroni. Disse heter Classico, Superiore, Rosato, Robusto og Arancia Verde. Dette er ferdigblandet Negroni som står i kjøleskapet sammen med glassene de serveres i. Glassene fylles helt opp, og det serveres uten garnityr. Vi valgte å prøve Robusto og Superiore.

De startet med take-away under den første Covid-nedstegningen. Dette ble en suksess, og er noe de kommer til å fortsette med. Flaskene finnes i to størrelser, 20cl og 70cl. Om du har lyst til å ta med deg noen hjem, slik vi gjorde, så kan det være greit å vite at disse går på vinkvoten.

Bar Termini London House Negroni
House Negroni Robusto og Superiore på Bar Termini. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Her snakker vi Negroni! Akkurat som med annen alkohol vil man, ved å lagre den i nøytrale beholdere, slik som rustfritt stål eller glass, oppnå at smakene er mer integrerte. Dette er definitivt tilfelle her. Slik de serveres her er de atturat passe kalde og har ingen utvanning ettersom de ikke serveres med isbiter. Mangelen på garnityr gjør at det du sitter igjen med er rene smaker.

I tillegg til kaffe og Negroni kan de også lage de fleste klassiske cocktails i tillegg til det som står på menyen. De har også et utvalg av vin og musserende, og et utvalg av småretter som parmaskinke og italienske oster. Dette kan komme godt med etter drink nummer tre.

Humor og god service

Fra våre sitteplasser på hjørnet av bardisken var det lett å se at de ansatte elsker jobben sin og at de hadde det gøy sammen. Et smil var aldri langt unna. Et hvert bilde var en anledning til ablegøyer.

Bar Termini London
Det er aldri kjedelig på Bar Termini. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Enten du er glad i kaffe eller Negroni så er Bar Termini et sted vi virkelig kan anbefale. Jeg tror at dette er et sted vi kommer til å stikke innom hver gang vi er i London.

Bar Termini ble besøkt i april 2022.
7 Old Compton Street
Soho, London W1D 5JE
https://bar-termini-soho.com

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.