Mest populære gin og oppskrifter 2021

Mest populære gin og oppskrifter i 2021

Del med andre ginteresserte:

Med inntil 100.000 sidevisninger og 40.000 besøkende i måneden er det mange gin og oppskrifter som blir sett i løpet av året. Under finner du 2021 sine mest populære gin og oppskrifter hos altomgin.no.

Mest populære gin 2021

En gin som er veldig populær indikerer jo at flere ønsker ideer til hvordan de skal bruke den. Da lager vi kanskje noen flere oppskrifter. Noen ganger sammenfaller interessen med hva vi liker selv. Det er veldig hyggelig, men det er ikke alltid slik.

På alle gin under kan du på bildet for å komme til oppskrifter med den ginen. Oppskriftsbildene gir deg oppskriften du klikker på. Via den kan du finne flere oppskrifter med ginen avbildet.

10. Bombay Sapphire London Dry Gin

Bombay Sapphire London Dry Gin
Bombay Sapphire London Dry Gin er en av de mest kjente gin på markedet. Den inneholder blant annet sitrus, koriander og lakris og har en tydelig einer og sitrusduft.
Les mer…
Hva-passer-til-Bombay-Sapphire-London-Dry-Gin

9. Elsker Dry Pink Gin

Elsker Dry Pink Gin
Elsker Dry Pink Gin er en gin med middels fylde og fokusert preg av einer, urter, sitrus og røde bær. Det er verdt å merke seg at Elsker Dry Pink Gin er både sukker- og glutenfri.
Les mer…
Hva passer til Elsker Dry Pink Gin

8. Bareksten Double Gin

Bareksten Double Gin
Bareksten Double Gin er den siste av rekken av deilige gin fra Stig Bareksten og OSS Craft Distillery i Bergen. Som vanlig er det fullt av norske ingredienser som er satt sammen på en perfekt måte.
Les mer…

7. Hendricks Gin

Hendrick’s Gin
Hendrick's Gin er en av pionerne bak den nye gin-bølgen. Hendrick's er mild, og lett å like. Prøv den gjerne med friske roseblader.
Les mer…
Hendricks Gin

6. Harahorn Pink Gin

Harahorn Pink Gin
Harahorn Pink Gin er både pink gin og gin på en gang. Den smaker gin – og både bringebær, sitrus og einebær. Den har en lett sødme.
Les mer…

5. Elsker Pink Gin

Elsker Pink Gin
Elsker Pink Gin er en middels fyldig gin med antydning til sødme og innslag av einer, røde bær og sitrus. Den er tilsatt 5g sukker/liter, og er dermed ikke veldig søt, men litt rundet av uten å miste det gode ginpreget.
Les mer…
Hva-passer-til-Elsker-Pink-Gin

4. Lyng Norwegian Botanical Gin

Lyng Norwegian Botanical Gin
Lyng Norwegian Botanical Gin er en hyllest til turterrenget. Den inneholder en mengde kjente vekster fra skog og fjellheim.
Les mer…

3. Harahorn Gin

Harahorn Gin
Harahorn er en tørr gin med god fylde og preg av einer, anis og sitrus. Den har en sval aroma preget av einerbær, anis, blomst og sitrus.
Les mer…
Hva-passer-til-Harahorn-Gin

2. Gordons Premium Pink Gin

Gordon’s Premium Pink Distilled Gin
Gordon’s Pink Gin er en gin smaksatt med jordbær, bringebær og rips. Den er tilsatt en del sukker; 70 gram pr liter.
Les mer…
Hva-passer-til-Gordons-Premium-Pink-Distilled-Gin

1. Bareksten Botanical Gin

Bareksten Botanical Gin
Bareksten Botanical Gin har en blomstret duft med hint av sitrus, lime, kanel og einer. Smaken er tørr og sammensatt, med godt integrerte urter. Dette er en nydelig gin som skiller seg ut.
Les mer…
Bareksten Botanical Gin

Hvem kom rett etter toppen?

De gin som kom rett etter var blant annet; Feddie Ocean Nine Sisters Gin, Blue Velvet Gin og Monkey 47 Schwarzwald Gin. Og her var det ikke mye som skilte.

Mest populære oppskrifter 2021

Mest populære oppskrifter sier både noe om hvilke gin folk søker etter, men også noe om hvilke anledninger mange vil finne noe til.

11. Harahorn Gin og Tonic med rabarbrasirup

Om sommeren er det kjempegøy å lage cocktailsirup til drinkene sine selv. Du kan lese mer om hvordan du gjør det her.

Harahorn Gin og Tonic med rabarbrasirup
Harahorn Gin og Tonic med rabarbrasirup er uten tvil en av mine favoritter. Harahorn Gin inneholder rabarbra, og hvis man elsker søt rabarbra er dette en måte å få det til på året rundt.
Les mer…

10. Gin og Dubonnet – Dronning Elizabets favorittdrink

Med jevne mellomrom dukker det opp litt i avisen om Dronning Elizabeth. I 2021 laget hun sin egen gin, og da kom jo selvsagt historien om hvordan hun foretrekker sin gin og Dubonnet opp. Vi lurer fremdeles på om hun har skiftet til sin egen gin, eller fortsatt holder seg til Gordon’s.

Gin og Dubonnet
Gin og Dubonnet er Dronning Elizabeth II sin yndlingsdrink. Hennes mor, Dronning Elizabeth, bedre kjent som Dronningmoren, hadde også den samme gin cocktailen som sin favoritt.
Les mer…

9. Espresso Martini med Brooklyn Gin

Espresso Martini med Brooklyn Gin
Espresso Martini med Brooklyn Gin er en deilig cocktail, dersom du liker kaffe da. Her får du rike og fyldige kaffe aromaer sammen med gin
Les mer…

8. Dry Martini med Bombay Sapphire og Martini Bianco

Dette er faktisk min favoritt til Sushi. Den bittelille sødmen Martini Bianco gir til en ellers svært tørr Dry Martini er perfekt til Sushi.

Dry Martini med Bombay Sapphire og Martini Bianco
En Dry Martini med Bombay Sapphire og Martini Bianco høres kanskje ikke så dry ut.  Denne er utrolig god til Sushi og Sashimi.
Les mer…
Dry Martini med Bombay Sapphire og Martini Bianco

7. Bareksten Gin med ginger ale og eplejuice

Her er en typisk favoritt som dukker opp rundt juletider. Vi har også varianter over gindrinker som er varme, som mange gleder seg over i kjølige tider.

Bareksten Gin med ginger ale og eplejuice
Du kan også bruke ginger beer i denne drinken, bare følg med og juster mengden av de andre ingrediensene så det fungerer sammen. Finn din egen miks! Denne passer også for de som tror de ikke liker gin.
Les mer…

6. Gin og Tonic med Elsker Pink Gin

Gin og Tonic med Elsker Pink Gin
Denne Gin og Tonic med Elsker Pink Gin inneholder kun to ingredienser; gin og tonic. Stort enklere kan det ikke bli. Three Cents Tonic Water balanserer sødmen i denne pink ginen perfekt.
Les mer…
Elsker Pink Gin Three Cents Tonic GT

5. French 75 med lime – perfekt velkomstdrink til mange

En klassiker til festlige anledninger, eller når du skal ha en velkomstdrink som er perfekt til mange. Her finnes det også andre varianter som er strålende.

French 75 med lime
French 75 med lime er en flott drink med bobler når du skal lage en velkomstdrink til mange! Den består av gin, lime, sukkerlake og champagne.
Les mer…
French 75 med lime

4. Gin Sour med Bareksten Botanical Gin

Gin Sour med Bareksten Botanical Gin
Gin Sour er en syrlig, søt og rund drink med sitron, sukkerlake og eggehvite. Duften når du bruker Barekstens Botaniske gin i denne er helt vidunderlig!
Les mer…

3. Gin og Tonic med Bareksten Botanical Gin

Bareksten Botanical Gin kommer høyest i søk hos oss nesten kontinuerlig, og vi har også mange forskjellige oppskrifter med Barekstens gin. De er rett og slett veldig gode.

Gin og Tonic med Bareksten Botanical Gin
Her er en Gin og Tonic med Bareksten Botanical Gin. Dette er en spennende gin med mange muligheter. Det er bare å leke, og dette er bare et forslag til hva du kan bruke.
Les mer…

2. Gin Buck – gin og ingefærøl

Når du skal velge en ginger ale eller ginger beer til oppskriften din kan det være lurt å vite hva som smaker mest og sterkest. Noen gin blir helt borte i en for kraftig ginberbeer. Les sammenligningen vår her.

Gin Buck – gin og Ingefærøl
Gin Buck er en cocktail for deg som elsker ingefærøl og gin. Den inneholder også sitron eller limesaft i tillegg til gin og ingefærøl for å balansere sødmen.
Les mer…

1. Pink Pepper Gin og Tonic med Hendrick’s Gin

Pink Pepper Gin og Tonic med Hendrick’s Gin
Pink Pepper Gin og Tonic med Hendrick’s Gin er en Gin og Tonic med litt futt i. Kombinasjonen av Hendrick’s Gin, pepper og agurk lager en smaksrik og kompleks Gin og Tonic.
Les mer…

Populære samleposter med oppskrifter 2021

Samplepostene vi har med oppskrifter er godt besøkt. Ofte er de satt sammen med en anledning i tankene. Den anledningen som skilte seg ut mest i 2021 var Valentines oppskrifter som veldig mange så etter i 2021.

7 rosa drinker som er perfekte til Valentines

drinker til valentines
7 rosa drinker som er perfekte til Valentines – klikk på bildet for å komme til oppskriftene.

9 varme og kalde gin-drinker som er perfekte til jul og vinter

Gin-drinker til jul
Varme og kalde Gin-drinker til vinterlig stemning. Klikk på bildet for å komme til oppskriftene (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

18 Oppskrifter med høstens nye gin

GT med Elsker Dry Velvet Gin og Bareksten Premium Tonic
Klikk på bildet for å komme til oppskriftene. GT med Elsker Dry Velvet Gin og Bareksten Premium Tonic (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Vi håper du har hatt nytte av artikkelen om de mest populære gin og oppskrifter i 2021. Det er veldig gøy for oss å se at så mange liker det vi gjør.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.