Hva-passer-til-Gordons-Premium-Pink-Distilled-Gin

Hva passer til Gordon’s Premium Pink Distilled Gin

Del med andre ginteresserte:

Gordon’s Pink Gin er en gin smaksatt med jordbær, bringebær og rips. Den er tilsatt en del sukker; 70 gram pr liter. Dette er en ganske søtlig gin som jeg personlig synes må ha mye garnityr dersom jeg skulle drikke den. Fyll opp med jordbær eller bringebær og mengder med is.

Dette er en gin som nok passer best for de som ikke er så glad i gin. Den anbefales servert som en rosa Spritz med lemonade og en splash prosecco. Server med masse is og pynt med skiver av jordbær. Denne serveringen fungerer bra.

Et annet alternativ er å bruke bitter lemon som blandevann. Det er veldig godt i mange pink gin, og i denne balanserer det sødmen så du får en friskere drink.

Gordon’s Premium Pink Distilled Gin

Nøkkelord: Gin
Type: Pink gin
Land: England
Produsent: Gordons
Alkoholstyrke: 37,5%
Farge: Lys rosa
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes
Gordon’s Pink Gin er en gin smaksatt med jordbær, bringebær og rips. Den er tilsatt en del sukker; 70 gram pr liter.

Oppskrifter med Gordon’s Premium Pink Distilled Gin

Andre gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.