oppskrifter på party drinker

5 oppskrifter på party-drinker

Her har vi samlet noen oppskrifter på party-drinker. Det er tiden for å samle venner, kanskje også familie, til party. Uansett vil vi alltid ha gode drinker. Her er noen forslag til oppskrifter for å få det til.

Drinker med musserende har en egen evne til å lage fest med engang. Det kjennes som du feirer noe. Da er det veldig lett å komme i stemning.

Klassisk French 75 – perfekt velkomstdrink

French 75 er en cocktail det er lett å lage til mange. Miks alt unntatt den musserende og sett det i kjøleskapet. Dette er med andre ord den perfekte velkomstdrink. Den er lett å servere til mange samtidig som den gir god partystemning med en gang. Mål opp i glass rett før gjestene kommer og etterfyll med champagne / musserende idet gjestene ankommer. Det er spesielt viktig å måle dersom du ikke har bare like glass.
Lag en liten test først så du er sikker på at den musserende du bruker er passe tørr til ingrediensene, ellers kan du justere med litt sukkerlake eller sitronjuice i basen.

Vår favoritt gin så langt i French 75 er faktisk Bareksten Botanical Gin. Med rett prosecco er både duften og smaken fantastisk! Og rett prosecco det kommer jo faktisk an på hvor tørr eller søt du liker din drink.

French 75 med Bareksten Botanical Gin
French 75 med Bareksten Gin og sitron er utrolig godt og forfriskende. En klassisk cocktail der Bareksten virkelig skinner.
Les mer…
French 75 med Bareksten

Her finner du en hel del andre French 75 oppskrifter

Gode romantiske drinker, litt søtere enn klassisk French 75

French Kiss med Kimerud Pink Gin
French Kiss med Kimerud Pink Gin er en frisk og fruktig Champagne-cocktail med bringebærpreg. Med litt musserende på toppen er den en perfekt velkomstdrink.
Les mer…
French Kiss med Kimerud Gin
French Kiss med Kimerud Gin gir en Champagne-cocktail med en mild sødme fra Kimerud Raspberry Elixir. Søtere enn en French 75.
Les mer…

Rosa aften, fra siste cocktailkurs med Alt om Gin

Rosa aften med Harahorn Pink Gin
Rosa aften med Harahorn Pink Gin er en variasjon av French 75. Dette er en perfekt drink å ønske gjestene velkommen med. (Oppskrift: Pål Bagge Skar)
Les mer…

En både vakker og deilig oppskrift, som jo egentlig er en variant av French 75, bare å kose seg med denne.

Gikk du glipp av kurset? Fortvil ikke – du kan se opptaket her:

Cocktailkurs med Alt om Gin - Det Norske Brenneri og bartender Pål Bagge Skar.

Oppskriftene fra cocktailkurset med Det Norske Brenneri

Her finner du oppskriftene fra cocktailkurset som vi arrangerte sammen med Det Norske Brenneri onsdag 8.12. Gikk du glipp av kurset? Fortvil ikke. Du kan se opptaket lenger ned i ... Les mer

Trett etter maten? Redningen er her!

En Espresso Martini er helt nydelig, og også veldig effektiv for å kvikne til litt om det ble litt mye mat.

Espresso Martini med Hapusa Gin
Espresso Martini med Hapusa Gin er faktisk helt himmelsk godt. Jeg lurer litt på om denne cocktailen er laget for Hapusa?
Les mer…

Ser du etter andre oppskrifter på party drinker?

Gin & Tonic, Dry Martini eller noe annet? Du finner hele utvalget av oppskrifter her:

Oppskrifter drinker cocktails gin

Oppskrifter på drinker og cocktails med gin

Her finner du oppskrifter på drinker og cocktails med gin som hovedingrediens. Gin og Tonic, Dry Martini, Negroni, og andre spennende varianter. Vi har også alkoholfrie alternativer. Temasider Andre oppskrifter ... Les mer

Alkoholfrie alternativ på party drinker!

Du finner et utvalg alkoholfrie cocktails og drinker her. Et eksempel ser du på bildet.

Gin Mint Julep med STRYYK not Gin
Gin Mint Julep med STRYYK not Gin er et alkoholfritt alternativ med mint, lime, ingefærøl og alkoholfri gin som du virkelig kan nyte. Her er det lett å glemme at det ikke er alkohol i drinken din.
Les mer…

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1