Gin og Tonic med Bareksten Botanical Gin

Del med andre ginteresserte:

Her er en Gin og Tonic med Bareksten Botanical Gin. Dette er en spennende gin med mange muligheter. Det er bare å leke, og dette er bare et forslag til hva du kan bruke.
Jeg ville gjerne også forsøkt med blåbær og mint som garnityr, eller Rabarbra, Tyttebær. Mange muligheter. Forsøk også gjerne Barekstens tonic om du kommer over den.
Lurer du på hvor du finner de forskjellige tonicene, har vi en post om det her.

Gin og Tonic med Bareksten Botanical Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Gi urtekvasten et dask for å bringe frem aromaen og legg den pent på toppen av isen.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.