Gin og Tonic med Bareksten Botanical Gin

Gin og Tonic med Bareksten Botanical Gin

Her er en Gin og Tonic med Bareksten Botanical Gin. Dette er en spennende gin med mange muligheter. Det er bare å leke, og dette er bare et forslag til hva du kan bruke.


I en Gin og Tonic med Bareksten Botanical Gin må du gjerne også forsøke med blåbær og mint som garnityr, eller for eksempel rabarbra eller tyttebær. Det er mange muligheter. Forsøk også gjerne Barekstens tonic om du kommer over den.
Lurer du på hvor du finner de forskjellige tonicene, har vi en post om det her.

Gin og Tonic med Bareksten Botanical Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Gi urtekvasten et dask for å bringe frem aromaen og legg den pent på toppen av isen.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Her er en Gin og Tonic med Bareksten Botanical Gin. Dette er en spennende gin med mange muligheter. Det er bare å leke, og dette er bare et forslag til hva du kan bruke.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
2
4 from 10 votes (10 ratings without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.