Bareksten Gin med ginger ale og eplejuice er nydelig og forfriskende. En drink som vil passe også for de som tror at de ikke liker gin.
I denne drinken vil juicen og ginger alen du velger spille stor rolle. Fentimans Ginger Ale er lite søt, mens eplejuicen vi har brukt med hyllebær er temmelig søt. Bruker du andre typer må du antagelig justere mengden slik at det passer din egen smak. Det er jo det som er gøy, å teste smaker og finne det du liker best.
Du kan også bruke ginger beer i denne drinken, bare følg med og juster mengden av de andre ingrediensene så det fungerer sammen. Finn din egen miks!
Er været surt ute tror jeg denne fint også kan være strålende god varm. Da ville jeg i så fall varmet juicen, brukt mer av den, og droppet isen selvsagt. Tøm i så fall varm juice over det andre etter du har blandet i glasset, eventuelt kruset – om det er i solveggen på hytten drinken skal nytes.
Er du glad i varme drikker kan kanskje disse friste også?
Bareksten Gin med ginger ale og eplejuice
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Bareksten Botanical Gin
- 4 cl Fentimans Ginger Ale
- 4 cl Eplejuice eller etter smak
- Grønt eple
Dette trenger du
- Bareksten Botanical Gin
- Fentimans Ginger Ale
- Målebeger
- Copa glass
- Kniv
- Grønt eple
- Eplejuice
- Isbiter
Pynt med
- Grønt eple
Slik går du frem
- Vask og tørk fruktene du skal bruke som garnityr.
- Skjær en ca passe stor båt av eplet.
- Mål opp gin, tonic og juice. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Legg i eplebåten, evt kan du vente med dette helt til slutt.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic, juice og garnityr