Jule Negroni Harahorn X-mas Edition Gin

Jule Negroni Harahorn X-mas Edition Gin

I Jule Negroni Harahorn X-mas Edition Gin spiller vi på litt ekstra julekrydder. Nellikspiker i appelsinskallet plukker opp kryddere i alle ingrediensene og setter prikken over i’en.

Her har vi brukt Cocchi Rosa Americano som er en veldig god og ganske søt vermut. Den balanserer godt mot Campari Bitter.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Jule Negroni Harahorn X-mas Edition Gin

Nøkkelord: Negroni

Slik går du frem

  • Stikk nellikspiker inn i appelsinskallet så du har det klart.
  • Ha noen isbiter i et rocks-glass
  • Tilsett gin, vermut, og bitter
  • Rør forsiktig i glasset så det blander seg godt.
  • Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
  • Pynt med appelsinskall med nellikspiker i
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
I Jule Negroni Harahorn X-mas Edition Gin spiller vi på litt ekstra julekrydder. Nellikspiker i appelsinskallet plukker opp kryddere i alle ingrediensene og setter prikken over i'en.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.