I Jule Negroni Harahorn X-mas Edition Gin spiller vi på litt ekstra julekrydder. Nellikspiker i appelsinskallet plukker opp kryddere i alle ingrediensene og setter prikken over i’en.
Her har vi brukt Cocchi Rosa Americano som er en veldig god og ganske søt vermut. Den balanserer godt mot Campari Bitter.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Jule Negroni Harahorn X-mas Edition Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 2 cl Harahorn X-mas Edition Gin
- 2 cl Cocchi Rosa Americano
- 2 cl Campari Bitter
- Appelsinskall
- Nellispiker
Dette trenger du
Pynt med
- Appelsinskall
- Nellikspiker
Slik går du frem
- Stikk nellikspiker inn i appelsinskallet så du har det klart.
- Ha noen isbiter i et rocks-glass
- Tilsett gin, vermut, og bitter
- Rør forsiktig i glasset så det blander seg godt.
- Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
- Pynt med appelsinskall med nellikspiker i
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.