Harahorn X-mas Edition Gin med julebrus er en enkel og god drink som er perfekt i juletiden. Her får du både sødme og krydder – og ikke minst julestemning.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Vakkert Highball Glass fra Orrefors. De dype kuttene i krystallglasset gir glitrende refleksjoner og er en signatur for hele serien Sofiero. Samlingen ble designet av Gunnar Cyrén i 1961, og dette Highball-glasset er en moderne tolkning av seriens tidligere tidløse glass og vaser. Krystall. Kapasitet: 41cl. Høyde: 15cm.
Harahorn X-mas Edition Gin med julebrus
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Harahorn X-mas Edition Gin
- 8 cl Berentsens Julebrus
- Mandarinbåt
- Kanelstang
Dette trenger du
- Harahorn X-mas Edition Gin
- Berentsens Julebrus
- Målebeger
- Highball glass
- Mandarin
- Kanelstang
- Isbiter
Pynt med
- Mandarinbåt
- Kanelstang
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
- Skrell mandarinen og legg 2-3 mandarinbåter i glasset
- Mål opp gin og julebrus. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Stikk en kanelstang i glasset
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden julebrus og garnityr
Likte du denne oppskriften på Harahorn X-mas Edition Gin med julebrus? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.