Gin og Tonic med Harahorn X-mas Edition Gin

Gin og Tonic med Harahorn X-mas Edition Gin

I en Gin og Tonic med Harahorn X-mas Edition Gin må vi selvfølgelig ha noe julete som garnityr. Klementinbåter og kanelstang var derfor et naturlig valg. The Headless Horseman original indian tonic water er kraftig nok til å ta den plassen en tonic skal ha i en Gin og Tonic.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin og Tonic med Harahorn X-mas Edition Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Skrelle en klementin og ta av 3-4 båter
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Klem klementinbåtene litt forsiktig, slik at saften kommer ut før du legger de i glasset
  • Stikk kanelstangen ned i glasset
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
I en Gin og Tonic med Harahorn X-mas Edition Gin må vi selvfølgelig ha noe julete som garnityr. Klementinbåter og kanelstang var derfor et naturlig valg.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.