Negroni med Harahorn X-mas Edition Gin

Negroni med Harahorn X-mas Edition Gin

I en Negroni med Harahorn X-mas Edition Gin kjenner du godt at de gode krydderne og urtene i ginen skinner igjennom og spiller godt i denne klassiske cocktailen.

Her har du rett og slett en veldig god mulighet til å teste Negroni om du ikke har gjort det før. Vi har testet med akkurat disse to ingrediensene; Martini Riserva Speciale Rubino og Luxardo Bitter Rosso at de passer godt til. Det er jo likevel ikke noe i veien for å prøve med en annen vermut og bitter dersom det er det du har.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Negroni med Harahorn X-mas Edition Gin

Nøkkelord: Negroni

Slik går du frem

  • Vask frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell ca 5cm med skall
  • Ha noen isbiter i et rocks-glass
  • Tilsett gin, vermut, og bitter
  • Rør i ca 20 sekunder
  • Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
  • Pynt med appelsinskall
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
I en Negroni med Harahorn X-mas Edition Gin kjenner du de gode krydderne i ginen skinner igjennom og spiller i denne klassiske cocktailen.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.