Harahorn Fatlagret Gin med ingefærøl

Harahorn Fatlagret Gin med ingefærøl

Del med andre ginteresserte:

Harahorn Fatlagret Gin med ingefærøl passer bra når du vil lage noe som skiller seg ut. Fever-Tree Premium Ginger Ale og appelsin passer perfekt til den fatlagrede utgaven av Harahorn Gin. Ikke bare smaker og dufter det bra, det ser godt ut også.

Dersom du har lyst på litt med krydderpreg, kan jeg anbefale å bytte ut den friske appelsinen med noen skiver dehydrert appelsin. Her kan du lese mer om hvordan du tørker garnityr hjemme, og hva slags utstyr du trenger til dette.

Harahorn Fatlagret Gin med ingefærøl

Nøkkelord: Gin og ingefærøl

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skjær en skive av appelsinen og stikk denne i glasset
  • Mål opp gin og ingefærøl. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden ginger ale
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.