Harahorn Fatlagret Gin med ingefærøl

Harahorn Fatlagret Gin med ingefærøl

Harahorn Fatlagret Gin med ingefærøl passer bra når du vil lage noe som skiller seg ut. Fever-Tree Premium Ginger Ale og appelsin passer perfekt til den fatlagrede utgaven av Harahorn Gin. Ikke bare smaker og dufter det bra, det ser godt ut også.

Dersom du har lyst på litt med krydderpreg, kan jeg anbefale å bytte ut den friske appelsinen med noen skiver dehydrert appelsin. Her kan du lese mer om hvordan du tørker garnityr hjemme, og hva slags utstyr du trenger til dette.

Harahorn Fatlagret Gin med ingefærøl

Nøkkelord: Gin og ingefærøl

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skjær en skive av appelsinen og stikk denne i glasset
  • Mål opp gin og ingefærøl. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden ginger ale
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Harahorn Fatlagret Gin med ingefærøl passer veldig godt når du vil lage noe som er litt annerledes. Fever-Tree Ginger Ale er perfekt til denne ginen.

Likte du denne oppskriften på Harahorn Fatlagret Gin med ingefærøl? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.