Harahorn Fatlagret Gin og Solo

Harahorn Fatlagret Gin og Solo

Del med andre ginteresserte:

Harahorn Fatlagret Gin og Solo er en spennende og smaksrik kombinasjon helt tydelig ment for solveggen i påsken. Kvikklunsj som pynt er kult!

For deg som er glad i fatlagret gin, eller i cognac og whiskey, er dette en innlysende kombinasjon å teste. Solo og kvikklunsj har du – så hent det frem og forsøk.

Vi brukte en stor isbit i glasset, bruker du mange små kan kvikklunjsen være cocktailpinnen din.

Harahorn Fatlagret Gin og Solo

Nøkkelord: Andre

Slik går du frem

  • Sett glasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann. Eller bruk en stor isbit som her og legg den i tidlig.
  • Mål opp gin og de andre ingrediensene. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 30 sekunder.
  • Tøm ut evt smeltet vann av glasset.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Skjær av 5 cm av skallet du skal pynte med. Brekk av en stav fra kvikklunsjen.
  • Vri skallet over glasset for å få ut oljene, og legg kvikklunsjen over eller i glasset.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.