Harahorn Fatlagret Gin og Solo

Harahorn Fatlagret Gin og Solo

Harahorn Fatlagret Gin og Solo er en spennende og smaksrik kombinasjon helt tydelig ment for solveggen i påsken. Kvikklunsj som pynt er kult!

For deg som er glad i fatlagret gin, eller i cognac og whiskey, er dette en innlysende kombinasjon å teste. Solo og kvikklunsj har du – så hent det frem og forsøk.

Vi brukte en stor isbit i glasset, bruker du mange små kan kvikklunjsen være cocktailpinnen din.

Harahorn Fatlagret Gin og Solo

Nøkkelord: Gin & annet

Beskrivelse

Ingredienser

Dette trenger du

Pynt med

Slik går du frem

  • Mål opp gin og Solo. Hell dette i glasset.
  • Fyll opp med isbiter.
  • Skjær av 5 cm av skallet du skal pynte med. Brekk av en stav fra kvikklunsjen.
  • Vri skallet over glasset for å få ut oljene, og legg skallet og kvikklunsjen i glasset.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Harahorn Fatlagret Gin og Solo er en spennende og smaksrik kombinasjon helt tydelig ment for solveggen i påsken. Kvikklunsj som pynt er kult!
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.