Harahorn Fatlagret Gin og Solo er en spennende og smaksrik kombinasjon helt tydelig ment for solveggen i påsken. Kvikklunsj som pynt er kult!
For deg som er glad i fatlagret gin, eller i cognac og whiskey, er dette en innlysende kombinasjon å teste. Solo og kvikklunsj har du – så hent det frem og forsøk.
Vi brukte en stor isbit i glasset, bruker du mange små kan kvikklunjsen være cocktailpinnen din.
Harahorn Fatlagret Gin og Solo
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Harahorn Fatlagret Gin
- 8 cl Solo
- Appelsinskall
- Kvikklunsj
Dette trenger du
Pynt med
- Appelsinskall
- Kvikklunsj
Slik går du frem
- Sett glasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann. Eller bruk en stor isbit som her og legg den i tidlig.
- Mål opp gin og de andre ingrediensene. Hell dette i røreglasset.
- Rør i 30 sekunder.
- Tøm ut evt smeltet vann av glasset.
- Sil væsken over i martiniglasset.
- Skjær av 5 cm av skallet du skal pynte med. Brekk av en stav fra kvikklunsjen.
- Vri skallet over glasset for å få ut oljene, og legg kvikklunsjen over eller i glasset.