Gin og Tonic med Harahorn fatlagret

Gin og Tonic med Harahorn Fatlagret Gin

Gin og Tonic med Harahorn Fatlagret Gin og Fentimans Valencian Tonic er en fryd. Men det er også andre ting du bør prøve med denne ginnen.

Det å lage en Gin og Tonic med en fatlagret gin er ikke så veldig vanlig. Denne ginnen er faktisk også helt strålende i en Negroni. Her kan du lese mer om Negroni, samt få noen tips til hvordan du kan lage en.

Gin og Tonic med Harahorn Fatlagret Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
4 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.