Gin og Tonic med Harahorn Fatlagret Gin og Fentimans Valencian Tonic er en fryd. Men det er også andre ting du bør prøve med denne ginnen.
Det å lage en Gin og Tonic med en fatlagret gin er ikke så veldig vanlig. Denne ginnen er faktisk også helt strålende i en Negroni. Her kan du lese mer om Negroni, samt få noen tips til hvordan du kan lage en.
Gin og Tonic med Harahorn Fatlagret Gin
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
- Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
1