I denne doble Harahorn Negronien får du et lite fatpreg, mye krydder og nydelig smak. En god cocktail å kose seg med mens du finner julestemningen, eller koser deg foran peisen.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Dette glasset heter Spey, oppkalt etter den skotske elven med samme navn som er av stor betydning for whiskyproduksjonen i landet. Formen på glasset er egnet for whisky, men også for andre drinker som rom og konjakk eller drikke som Black Russian, Negroni, og sour.
Glasset kommer i en 2-pakning. Volum: 29,5 cl
Dobbel Harahorn Negroni
Beskrivelse
Ingredienser
- 1 cl Harahorn Fatlagret Gin
- 1 Harahorn Orange Dry Gin
- 2 cl Cinzano Rosso
- 2 cl Contratto Bitter
- Applesinskall
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Ha noen isbiter i et rocks-glass
- Tilsett gin, vermut, og Campari
- Rør i ca 20 sekunder eller til cocktailen er helt kald.
- Pynt med appelsinskall
Likte du denne oppskriften på Dobbel Harahorn Negroni? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken
Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.

Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.