Nye gin på vinmonopolet 7 september 2022

Nye gin på Vinmonopolet 7 september 2022

Del med andre ginteresserte:

I denne artikkelen kan du lese om nye gin på Vinmonopolet 7 september 2022. Her finner du franske fruktige gin, en spennende sitrongin fra Bombay, og blant annet Gindome sine tre nye gin.

Det er gin fra Afrika i sør til Skandinavia i nord. Det bør absolutt være noe for enhver smak. Her i artikkelen finner du bilder og kortfattet omtale av alle – så langt vi har funnet info. Produktene listes i alfabetisk rekkefølge.

Som vanlig kan det skje endringer underveis i lanseringen, vi oppdaterer artikkelen fortløpende. Omtaler av de enkelte gin kommer ut i dagene og ukene som følger. Lagre artikkelen som favoritt så kommer du lett tilbake for å finne mer info om de forskjellige ginene.
Sist oppdatert: 24. september 11:00

Gin 400 Conigli Volume 1 Coffee

Gin 400 Conigli Volume 1 Coffee. Nye gin på Vinmonopolet 7 september 2022
Gin 400 Conigli Volume 1 Coffee (Bilde: Produsenten)

Klar og frisk, ettersmak av kaffe. Dette er en av en serie italienske gin som er laget med bare én annen botanisk ingrediene i tillegg til den selvsagte eineren. Dette er et einerdestillat som er infusert med en blanding av ristede kaffebønner. Det finnes hele 7 andre versjoner, hvorav én til av de også blir tilgjengelig på Vinmonopolet nå i september 2022. (Se under.)

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 42%. Pris for ved lansering er 517,80.

Gin 400 Conigli Volume 8 Basil

Gin 400 Conigli Volume 8 Basil. Nye gin på Vinmonopolet 7 september 2022
Gin 400 Conigli Volume 8 Basil (Bilde: Produsenten)

Denne sies å ha klar og frisk ettersmak av basilikum. Det er interessant at importøren her har valgt å ta inn den første (nr 1 kaffe) og den så langt iallfall siste (nr 8 basilikum) av disse ginene.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 42%. Pris for ved lansering er 517,80.

Bartavelle Mediterranean Grapefruit & Rosmary Gin

Bartavelle Mediterranean Grapefruit & Rosmary
Bartavelle Mediterranean Grapefruit & Rosmary Gin (Bilde: Produsenten)

Sammensatt preg av grapefrukt og rosmarin med hint av sitrus og krydder. Fyldig og lang smak. Sies å være god med nøytral tonic og grapefruktskall. Vi tenker rosmarin i tillegg også vil fungere strålende. Alle disse tre ginene fra Bartavelle skal gi en opplevelse av smaker og dufter fra Provence.
Du kan lese vår omtale av Bartavelle Mediterranean Grapefruit & Rosmary Gin her.

Inneholder einer, grapefrukt, rosmarin og flere andre urter og krydder fra middelhavsområdet.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 40%. Pris ved lansering er 599,90.

Bartavelle Peach & Verbena Gin

Bartavelle Peach from Provence & Verbena
Bartavelle Peach from Provence & Verbena Gin (Bilde: Produsenten)

Sammensatt preg av fersken og urter med hint av sitrus. Fyldig og lang. Her er produsentens anbefaling å lage en Provensalsk Mule med ingefærøl og med limebåt og massevis av is. Alle disse tre ginene fra Bartavelle skal gi en opplevelse av smaker og dufter fra Provence.

Den inneholder einer, fersken, sitron og flere andre urter og krydder fra middelhavsområdet.
Du kan lese vår omtale av Bartavelle Peach & Verbena Gin her.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 40%. Pris ved lansering er 599,90.

Bartavelle Strawberry from Provence & Rubarb Gin

Bartavelle Strawberry from Provence & Rubarb
Bartavelle Strawberry from Provence & Rubarb Gin (Bilde: Produsenten)

Sammensatt preg av rabarbra, jordbær, med hint av sitrus og urter. Fyldig og lang. Her anbefales noe produsenten har kalt Gin Diablo; En del gin Bartavelle med Jordbær og 3 deler lemonade, pyntet med en sitronskive. Med massevis av is selvsagt. Alle disse tre ginene fra Bartavelle skal gi en opplevelse av smaker og dufter fra Provence.

Ginen inneholder einer, rabarbra, jordbær og mint, i tillegg til flere andre urter og krydder fra middelhavsområdet. Disse tre ginene er nok de blandt de nye gin 7 september 2022 som mest minner som sommer. Du kan lese vår omtale av denne her.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 40%. Pris ved lansering er 599,90

Bombay Citron Pressé

Bombay Citron Pressé. Nye gin på Vinmonopolet 7 september 2022
Bombay Citron Pressé (Bilde: Produsenten)

Frisk og saftig sitronsmak med innslag av eple og einebær. Dette er en gin laget av sitroner som er håndplukket tidlig i sesongen for å få en mest mulig vibrerende frisk smak. De er deretter skrelt for hånd, og skallet brukt til å lage en naturlig forfriskende fruktinfusjon. Ginen er inspirert av smakene i en klassisk Tom Collins cocktail. Det er en frisk gin som skal være lett å mikse, og bruke i kreative versjoner av klassiske cocktails. Denne ginen er laget av 100% naturlig frukt og er ikke tilsatt noe sukker ut over det som naturlig er i frukten. Den oppleves fruktig og er ganske full av sødme likevel.
Du kan lese vår omtale av Bombay Citron Pressé her.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 37,5%. Pris ved lansering er 434,90.

Brygga Bränneri Old Tom Distilled Gin

Brygga Bränneri Old Tom Distilled Gin
Brygga Bränneri Old Tom Distilled Gin (Bilde: Produsenten)

Dette er en gin fra området rundt Gøteborg. Den skal ha en krydret smak med litt sødme. Man skal også merke einer, sitron, appelsin, pepper og urter, bla mjødurt. Produsenten har fra før fem gin, men ingen av disse er tilgjengelig på Vinmonopolet. De ser også ut til å ha et veldedighetssamarbeid med organisasjonen Gil.se som siden 1989 har arbeidet for et bedre samfunn for folk med handikap.
Du kan lese vår omtale av Brygga Bränneri Old Tom Distilled Gin her.

Denne kommer i basisutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 47%. Pris ved lansering er 419,90.

Copenhagen Destillery Bay Leaf Gin

Copenhagen Destillery Bay Leaf Gin. Nye gin på Vinmonopolet september 2022
Copenhagen Destillery Bay Leaf Gin (Bilde: Produsenten)

Laurbær i gin er jo ikke helt uvanlig, men dette er vel kanskje den eneste jeg har hørt om som har det som hovedingrediens og fokus. Andre ingredienser er kvann, allehånde, tranebær, sitronskall og einer selvsagt. Den skal ha en fyldig og urtete inntrykk.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 45%. Pris ved lansering er 618,80.

Copenhagen Destillery Gin Orange

Copenhagen Destillery Gin Orange. Nye gin på Vinmonopolet september 2022
Copenhagen Destillery Gin Orange (Bilde: Produsenten)

Søt og bittert appelsinskall, kardemme, svisker, allehånde og einer er grunnlaget i denne appelsinginen som er en økologisk London Gin.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 41%. Pris ved lansering er 650,00.

Copenhagen Destillery Dry Gin

Copenhagen Destillery Angelica Gin. Nye gin på Vinmonopolet september 2022
Copenhagen Destillery Angelica Gin (Bilde: Produsenten)

Her kaller de vist sin angelica / kvann gin for Dry Gin. Jeg vil vel da tippe den har ganske mye anis mot lakris noter. I denne ginen møtes skandinaviske og britiske tradisjoner i en helt økologisk gin. Dill og kummen balanserer ginens einer med kvann, gurkemeie og rosa pepper.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 43%. Pris ved lansering er 633,90.

Gin Gil Authentic Dry Torbato Italiano

Gin Gil Authentic Dry Torbato Italiano
Gin Gil Authentic Dry Torbato Italiano (Bilde: Produsenten)

Her skal visstnok einebærene være røkt sammen med torven, og man får dermed en smak av røkte einerbær. Det sies at dette kanskje er den eneste peated gin som finnes. Wiskey kjennere vil muligens bli begeistret?

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 43%. Pris ved lansering er 557,70.

GinBey

GinBey. Nye gin på Vinmonopolet 7 september 2022
GinBey (Bilde: Produsenten)

En Libanesisk gin faktisk! Den inneholder 14 botaniske ingredienser, blant annet einer, koriander, kvann, sitron, mandarin, lakris, granateple og roseblad. Mange av ingrediensene er lokale. Skal smake einebær og sitrus. Innslag av urter og lakris. Høres litt interessant ut faktisk.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 40%. Pris ved lansering er 499,90.

Gindome Mermaid Navy Gin

Gindome Mermaid Navy Gin
Gindome Mermaid Navy Gin (Bilde: Produsenten)

Her har vi jo en veldig spennende nyhet! Vi som følger norske gingrupper i sosiale medierhar hørt om denne en stund og det er ikke fritt for at forventningene er litt høye. Denne har fått strålende reviews, og havnet helt i toppen blant gin i SFWS i San Fransisco våren 2022. De stakk av med et dobbelt gull, noe som betyr at alle dommerne gav de gull. En ganske så heftig bedrift av det lille Hope Destillery fra Estland som startet opp så sent som i januar i år! Siste nytt i dag 7. september er at den også fikk gull i CWSA i Hong Kong.

Gindome Mermaid Navy Gin har smak av einer, lakrisrot, tindved og cashew. Produsenten anbefaler den i GT med Indian- eller Mediterranean tonic og foreslår tørket sitron som garnityr. Eller noe annet du liker godt.
Du kan lese vår omtale av Gindome Mermaid Navy Gin her.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 58,2%. Pris ved lansering er 567,90.

Gindome Old Tom Gin

Gindome Old Tom Gin
Gindome Old Tom Gin (Bilde: Produsenten)

Old Tom Ginen fra Gindome fikk sølv i San Fransisco i våres, så her er det også lov å ha forventninger. Smak av einer, lakrisrot, mandler og stjerneanis, med hint av sitrus i avslutningen. Også her har produsenten en historie bak ginen.
Du kan lese vår omtale av Gindome Old Tom Gin her.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 43%. Pris ved lansering er 478,60.

Gindome Viking Dry Gin

Gindome Viking Dry Gin
Gindome Viking Dry Gin (Bilde: Produsenten)

For Viking Dry Ginen sin fikk de faktisk også gull i San Fransisco i våres! Den er laget etter London Dry metoden, dvs at det kun er tilsatt vann for å få alkoholprosent til ønsket nivå. Den har Smak av lakris, muskat og galangal, med hint av vanilje. De anbefaler denne både til å drikke bar, i en Negroni eller du kan teste en Gin og Tonic.

Du kan lese vår omtale av Gindome Viking Dry Gin her.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 47%. Pris ved lansering er 498,40.

Harahorn Pink Gin, 5 cl.

Ny småflaske av denne. Flasker som denne egner seg godt som en kalendergave, en liten oppmerksomhet til noen, eller for å kunne smake en ny gin. Du kan lese mer om Harahorn pink gin her.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av plast og rommer 5cl. Alkoholinnholdet er 40%. Pris ved lansering er 69,90.

Jaisalmer Indian Craft Gin

Radico Jaisalmer Indian Gin
Radico Jaisalmer Indian Gin (Bilde: Produsenten)

Denne har vært inne minst en omgang før og kommer nå i bestillingsutvalget. Den sies å være lett, med sitron og appelsinskall, peppermynte og koriander. Den inneholder også blandt annet darjeeling theblader, sitrongress, kubebapepper og lakris.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 43%. Pris ved lansering er 598,50.

LE Tribute Gin

LE Tribute Gin
LE Tribute Gin (Bilde: Produsenten)

Dette er en spennende gin med et lekkert utseende. Den er laget av samme destilleri som Gin Mare. Vi har omtalt denne fra før, og den omtalen kan du lese her.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 43%. Pris ved lansering er 609,90.

Lilla London Gin

Lilla London Gin. Nye gin på Vinmonopolet 7 september 2022
Lilla London Gin (Bilde: Produsenten)

Denne er også svensk, og også fra Brygga Gin. Den skal Den inneholder sitronskall, mynte og andalimanpepper og skal dermed ha en krydret smak med hint av einer, urter, mynte, pepper og sitrus.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 43%. Pris ved lansering er 419,90.

Mistral Rosé Dry Gin

Mistral Rosé Dry Gin
Mistral Rosé Dry Gin (Bilde: Produsenten)

Produsenten her ønsker å hensette deg til Provence, la deg føle duftene, gleden og livet slik det skal leves. I nuet, lykkelig. Det er virkelig en uvanlig gin. Den er rosa, og det er en lekker innpakning. Det er også en gin, – en nydelig gin. Den har et sammensatt preg av einerbær, svale krydder og urter. Smaken er fyldig og lang. Og ikke helt det du forventer.
Det slippes samtidig en Gin og Tonic på boks med denne, mer om den under.

Du kan lese vår omtale av Mistral Rosé Dry Gin her.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 40%. Pris ved lansering er 625,00.

O.P. Anderson Old Tom Gin

O.P. Anderson Old Tom Gin
O.P. Anderson Old Tom Gin (Bilde: Produsenten)

Her skal du få en sammensatt og lang smak med litt sødme, slik en Old Tom Gin bør være. Den skal ha preg av einer og sitrus, litt barnål, koriander og anis. Basert på de to forrige ginene fra samme produsent, har vi høye forventninger.

Denne kommer i basisutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 43%. Pris ved lansering er 396,90.

Pink Velvet Gin

Pink Velvet Gin. Nye gin på Vinmonopolet 7 september 2022
Pink Velvet Gin (Bilde: Produsenten)

Dette er en spansk gin, fra samme produsent som Blue Velvet Violet Gin som kom på Vinmonopolet i mars 2021. Denne gangen har de funnet på en annen kul opplevelse for gin-elskeren. Her skal det være en glitteropplevelse. Man rister på flasken og det kommer til syne. Ginen i seg selv er laget ved en tredobbelt destillasjonsprosess av basespriten, slik at smaken fra einebærene skal bli mer tydelig. Det harde arbeidet skal visstnok sikre at den søte og modne smaken av bringebær og jordbær kommer tydelig frem, sammen med en god syrlighet. Dersom glitteret her faktisk er akkompagnert av en velsmakende kvalitetsgin, noe det jo kan tyde på, er det vel ikke umulig at den må testes.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 40%. Pris ved lansering er 549,90.

Skagerrak Nordic Dry Gin

Hva passer til Skagerrak Nordic Dry Gin
Skagerrak Nordic Dry Gin. (Bilde: Produsenten)

Skagerrak kommer nå i basisutvalget, og blir lettere tilgjengelig. Det er en trivelig nyhet. Dette er en gin som vi her i Norge ikke helt har oppdaget skikkelig ennå, men dansker og svensker går mann av huse for å kjøpe den. Du kan lese vår omtale av den her.

Denne kommer i basisutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 44,9%. Pris ved lansering er 544,90.

Tanqueray Flor de Sevilla

Tanqueray Flor de Sevilla Gin
Tanqueray Flor de Sevilla Gin. (Bilde: Produsenten)

Tanqueray Flor de Sevilla kommer inn i testutvalget. Benytt sjansen mens den er der, så kanskje den blir. Du kan lese vår omtale av denne her.

Denne kommer i testutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 41,3%. Pris ved lansering er 454,90.

The Artisan Gin

The Artisan Gin. Nye gin på Vinmonopolet 7 september 2022
The Artisan Gin (Bilde: Produsenten)

Kroatisk gin. Lite info å finne om denne. De har iallfall åpenbart lagt energi i designet av flasken. Klar smak av sitrus, tørket pepper, blomst og einer. Avsluttes visstnok med koriander og florale noter.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 44%. Pris ved lansering er 598,30.

Vidda Tørr Gin

vidda tørr gin
Vidda Tørr Gin (Bilde: produsenten)

Nå kommer Vidda kommer i basisutvalget. Det var en hyggelig nyhet! Du kan lese vår omtale av denne her. Det er hyggelig med slike nyheter i en slipp med nye gin på Vinmonopolet 7 september 2022.

Denne kommer i basisutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 43%. Pris ved lansering er 539,90.

Whitley Neill

Whitley Neill kommer denne gang med fire nye gin. De har alle samme alkoholprosent og samme introduksjonspris. Jeg vil anta de også har samme grunnsprit og en base som er helt lik. Så har de da tilsatt noen smakselementer, ut over dette later produktene til å være helt like.

Whitley Neill Distiller's Cut Gin Whitley Neill Oriental Spiced Gin Whitley Neill Peach Gin Whitley Neill Pineapple Gin. Nye gin på Vinmonopolet 7 september 2022
Whitley Neill Distiller’s Cut Gin, Whitley Neill Oriental Spiced Gin, Whitley Neill Peach Gin og Whitley Neill Pineapple Gin (Bilde: Produsenten)

Whitley Neill Distiller’s Cut Gin

Smak av appelsin, einebær og hvit pepper. Hint av jordlige toner i avslutningen. Om jeg skulle valgt en her ville kanskje blitt denne. Dog, om det virkelig ER en destillers cut – hvordan kan den da ha samme pris som de masseproduserte? Ifølge notater jeg fant smaker nok denne mer appelsin, og mindre av det andre, dog med einer og hvit pepper.

Whitley Neill Oriental Spiced Gin

Inneholder turmerik, kumin, chili, safran og stjerneanis blant annet. Skal smake av einebær, sitrus, kumin, ingefær og koriander. Lang, balansert avslutning med hint av pepper.

Whitley Neill Peach Gin

Søt moden fersken og sitrus med et hint av pepper og einebær.

Whitley Neill Pineapple Gin

Smak av topiske frukter, einebær og sitrus med et hint av krydder.

Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin

Denne siste kommer inn igjen i testutvalget, med samme alkoholinnhold, volum og pris som de andre.

Alle disse fire fra Whitley Neil kommer i bestillingsutvalget. Flaskene er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 43% for alle fire. Pris ved lansering er 495,00 pr stk.

Da har vi nådd enden av gin listen, men nyhetene fortsetter!

Det er nemlig andre gin-relaterte nyheter blant de nye gin på Vinmonopolet 7 september – én Negroni på boks, én ferdigmikset Gin og Tonic og flere vermuter. Her får du en liten oversikt.

Stay Canned Negroni

Negroni på boks, ikke en dum sak å ha med på tur. Sies å være balansert og tydelig med kirsebær, appelsin og krydder. Anbefales faktisk av Vinmonopolet til ost, og som aperitiff.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Boksen er av metall og rommer 25cl. Alkoholinnholdet er 5,5%. Pris ved lansering er 39,90.

Mistral Gin & Tonic

Dette er en miks med Franklin & Sons, den bør dermed være bra. Den kommer nå på Vinmonopolet, men det ryktes at det kommer en utgave med lavere alkoholprosent som kan selges via dagligvare noe senere.

Du kan lese vår omtale av Vinmonopolets versjon her.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 27,5cl. Alkoholinnholdet er 6%. Pris ved lansering er 48,40.

Vermut

Civico 10 Vermouth Torino Rosso Superiore

Civico 10 Vermouth Torino Rosso Superiore. Nye gin på Vinmonopolet 7 september 2022
Civico 10 Vermouth Torino Rosso Superiore (Bilde: Produsenten)

Italiensk fra Piedmonte, visstnok den eneste som er laget helt og holdent på Nebbiolo d’Alba druer. Anbefales servert ved 8 grader. Mørk rød. Kompleks duft, smak av vanilje, kandisert appelsin, krydder, gentian. Lang ettersmak.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 75cl. Alkoholinnholdet er 18%. Pris ved lansering er 189,90.

Contratto kommer med 3 vermut/aperitiffer

Contratto Americano Rosso, Contratto Vermouth Bianco og Contratto Vermouth Rosso. Nye gin på Vinmonopolet 7 september 2022
Contratto Americano Rosso, Contratto Vermouth Bianco og Contratto Vermouth Rosso. (Bilde: Produsenten)

Contratto Americano Rosso

Anbefales som aperitiff. Denne skal være fyldig og kompleks med krydret ettersmak. Bitter appelsin og lakris er nevnt. Høres som den ville fungere strålende i Negroni, kanskje Manhattan, eller i en Perfect Martines. Har dog ikke smakt denne. Alkoholinnholdet er 16,5%.

Contratto Vermouth Bianco

Anbefales som aperitiff og til dessert. Sies å ha lang og kompleks smak med krydret ettersmak, samt en lett bitterhet med noe anis. Alkoholinnholdet er 17,5%.

Contratto Vermouth Rosso

Anbefales som aperitiff og til ost. Kanskje på tide å teste i stedet for portvin, så har du samtidig noe til en god Negroni? Alkoholinnholdet er 17,0%.

Disse kommer alle 3 i bestillingsutvalget. Flaskene er av glass og rommer 75cl. Pris ved lansering er 349,00 /stk.

Riserva Carlo Alberto kommer med 3 vermut

Forutsatt at dette bildet faktisk stemmer med hvordan de ser ut må jeg si at de ser ekstremt lekre ut. Nysgjerrig på om de smaker like godt som de ser kule ut.

Riserva Carlo Alberto. Nye gin på Vinmonopolet 7 september 2022
Riserva Carlo Alberto. (Bilde: Produsenten)

Riserva Carlo Alberto Vermouth Di Torino Bianco Superiore

Denne Italieneren anbefales som aperitiff. Skal være klar og søt, med en rik lang avslutning.

Riserva Carlo Alberto Vermouth Di Torino Extra Dry White Superiore

Denne anbefales også som aperitiff. Den er vist også klar og søt, med en myk og lett avslutning.

Riserva Carlo Alberto Vermouth Di Torino Rosso Superiore

Denne anbefales også som aperitiff. Den skal ha kirsebær, urter og varme krydder, røde frukter og appelsinskall. Høres ganske interessant ut.

Disse kommer i bestillingsutvalget. Flaskene er av glass og rommer 75cl. Alkoholinnholdet i alle tre er 18%. Pris ved lansering er 400,10 /stk.

Vil du ha mer informasjon?

Du kan lese alle våre tidligere polslipp artikler her.

Leter du etter info om en gin du allerede har kan du søke her for å se omtale, ingredienser og forslag til oppskrifter.

Hver fredag rundt lunsj sender vi ut et nyhetsbrev. Der får du en samling av interessante artikler og oppskrifter. Akkurat i tide til å forberede helgen. Du finner påmeldingskjema i høyre kolonne på forsiden på altomgin.no

Det var alt om nye gin på Vinmonopolet 7 september 2022. Vi håper du fant noe av interesse.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.