Mistral Gin & Tonic

Vi tester Mistral Gin & Tonic

Del med andre ginteresserte:

Mistral Gin & Tonic er et samarbeide mellom produsenten av Mistral Rosé Dry Gin og tonic-produsenten Franklin & Sons. Den kommer på en pen glassflaske.

Ferdigblandet Gin og Tonic kan av og til være en blandet opplevelse. Dette er kanskje den mest balanserte ferdige G&T jeg har smakt. Nå det er sagt, så må man være klar over at Mistral Rosé Dry Gin ikke akkurat er en London Dry gin. Dermed er det ikke einer og sitrus som er kjennetegnet.

Både duft og smak er, i likhet med ginen, preget av rosa grapefrukt, blomster og krydder. I tillegg er det en tydelig kininsmak.

Vi har dessverre ikke tonic fra Franklin & Sons, men jeg er temmelig sikker på at innholdet i flasken smaker som du hadde laget en Gin og Tonic med denne ginen og Franklin & Sons Indian Tonic Water, bare med mer tonic enn vi pleier å bruke.

Rett ut av flasken som har stått i kjøleskapet er den kjempegod. Jeg vil si at alt du trenger er et sugerør. I et glass med isbiter kan du bruke en liten rosmarinkvast som garnityr. Rosmarinen tar da bort litt av sødmen i ginen, noe som gjør det til en litt mer klassisk GT.

Mistral Gin og Tonic
Mistral Gin & Tonic med garnityr. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Mistral Gin & Tonic kom på Vinmonopolet i september 2022.
Den kommer på en glassflaske som rommer 275ml. Alkoholinnholdet er 6%.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.