Stay Canned Negroni

Vi tester Stay Canned Negroni

Del med andre ginteresserte:

Stay Canned Negroni er en negroni på boks som smaker akkurat slik du forventer. Den gjør seg fint som et alternativ til øl eller sider.

Jeg må si at jeg ble positivt overrasket over smaken rett ut av boksen. Dette er en perfekt boks å ha i kjøleskapet som et alternativ til øl eller sider. Både duft og smak er rett og slett akkurat det du forventer, selv med et alkoholinnhold på kun 5,5%. Fargen er rubinrød, altså litt lysere enn det man er vant til.

Den anbefales servert kald eller over is med appelsinskall. Her kom den første overraskelsen. Jeg synes at appelsinskallet fullstendig overdøvet smaken. Løsningen er å vri skallet over glasset, men ikke legge det ned i væsken.

Stay Canned Negroni
Stay Canned Negroni med appelsinskall. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Produktet er vinbasert. Det er jo greit siden vermut er aromatisert vin. Den andre overraskelsen var at produktet ikke inneholder bitter eller gin. Slik sett er det strengt tatt altså ikke en ekte Negroni, men som et praktisk, lavalkohol alternativ med helt riktig duft og smak kan jeg godta dette.

Boksen rommer 250ml og er tilgjengelig i bestillingsutvalget på Vinmonopolet til en pris av 40,10.

Denne ble tilgjengelig på vinmonopolet i september 2020.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.