Beefeater Crown Jewel

Hva passer til Beefeater Crown Jewel

Del med andre ginteresserte:

Beefeater Crown Jewel ble opprinnelig lansert i 1993 og gikk ut av produksjon i 2009. Vi hadde tømt forrige, nesten umistelige flaske – og fant denne i butikken på Beefeater destilleriet i 2017. Det ble jubel i leiren!

Dette er forgjengeren til Beefeater 24, og antagelig en av grunnene til at den er så god. I Crown Jewel finner du et sterkt einerpreg, likevel er smaken avrundet og godt balansert. Den inneholder de ni vanlige Beefeater botaniske ingrediensene i tillegg til rosa grapefrukt – den har faktisk et ganske tydelig grapefruktpreg. Antagelig på grunn av de hele 50% alkoholinnhold er munnfølelsen nydelig og rund.

Bakgrunnen for ideen til denne ginen var å feire legenden om at ravnene må forbli i Tower of London for å forhindre at tårnet faller – og dermed monarkiet. For å hedre ravnene var navnene på ravnene oppført på flasken. En av endringene ved nyutgaven nå var at navnene på ravnene var endret. For selv om oppskriften var den samme og ginen på en måte gjenoppstod – forble de opprinnelige ravnene døde. Beefeater logoen er noe større, og flaskene har limited edition nummer.

Her har du en aldeles nydelig gin til en Dry Martini, garner gjerne med grapefrukt. Den er også et funn i en Gin og Tonic.

Selve flasken her er helt annerledes enn de fleste man ser. Denne er dyp lilla i en sekskantet flaske. Rett og slett lekkert.

Beefeater Crown Jewel

Nøkkelord: Gin
Land: England
Produsent: James Burrough
Alkoholstyrke: 50%
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes

Oppskrifter med Beefeater Crown Jewel

Andre gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter, og Youtube.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.