Negroni med Brennevinsgrova Heyday Gin

Negroni med Brennevinsgrova Heyday Gin

I denne versjonen av en Negroni med Brennevinsgrova Heyday Gin skinner alle tre ingrediensene like mye. Du har en nydelig Negroni med godt samspill og balanserte toner.

Contratto Bitter som vi fremdeles driver og blir kjent med, er absolutt verdt å eksperimentere med og gir noen spennende og litt annerledes kryddernoter.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Tumblerglass Whisky Spey 2-pk fra Riedel
348,00

Dette glasset heter Spey, oppkalt etter den skotske elven med samme navn som er av stor betydning for whiskyproduksjonen i landet. Formen på glasset er egnet for whisky, men også for andre drinker som rom og konjakk eller drikke som Black Russian, Negroni, og sour.

Glasset kommer i en 2-pakning. Volum: 29,5 cl

Se mer
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Negroni med Brennevinsgrova Heyday Gin

Nøkkelord: Negroni

Slik går du frem

  • Ha noen isbiter i et rocks-glass
  • Tilsett gin, vermut, og bitter
  • Rør forsiktig i glasset så det blander seg godt.
  • Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
  • Pynt med appelsinskall
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
I Negroni med Brennevinsgrova Heyday Gin skinner alle tre ingrediensene like mye. Du har en nydelig Negroni med godt samspill og balanserte toner.

Likte du denne oppskriften på Negroni med Brennevinsgrova Heyday Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken

Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.

hvorfor sitrusskall i drinker

Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker

Hvorfor bruker vi som oftest sitrusskall i våre drinker? Det er flere årsaker til dette. Først og fremst fordi det gir mer smak og mindre syrlighet enn om du bruker ... Les mer

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.