Hayman's London Dry Gin Gin Nye gin Vinmonopolet 1. mars 2023

Hva passer til Hayman’s London Dry Gin

Del med andre ginteresserte:

Hayman’s London Dry Gin er en klassisk brittisk gin. Den har en nydelig munnfølelse og friskt einer, krydder og sitruspreg. Den fungerer veldig godt i mange cocktails.

Familien Hayman’s har en mer enn 150 år lang historie, og sies å være de første som brukte sitrus som en standard ingrediens i gin. Det er nå 4 og 5 generasjon som er aktive i firmaet. De har et hyggelig besøkssenter og flere aktiviteter man kan delta på. Dersom du er i London, er et besøk faktisk en aktivitet å vurdere.

Jeg har sett Hayman’s London Dry Gin anbefalt i Aviation, Negroni, Bronx Coctail og i Dry Martini, så det er gode muligheter for å finne at den fungere i din favorittcocktail også. Den skal visstnok fungere fint også med soda og juice. I en Gin og Tonic anbefales det å bruke en Indian tonic og sitronskall. Det er likevel grunn til å tro den vil fungere godt med appelsinskall også. Vi oppdatere tabellen under fortløpende, og der finner du tonic og garnityr vi har testet den med og synes passer bra.

Den er også relativt rimelig, så ser du etter et godt all-round produkt kan dette være et godt valg for deg. Denne, og fire andre Hayman-gin kom på Vinmonopolet den 1. mars 2023.

Duft- og smaksnotater

Duften er tydelig einer og sitrus. I tillegg kjenner du kvann og koriander.
Munnfølelsen er kremet og rund. Smaken er pepret med einer og sitrus som flyter over i barnålspreget einer, appelsin, et hint av julekrydder med en avslutning av lakris og hint av sødme.

Hayman’s London Dry Gin

Nøkkelord: Gin
Type: London Dry gin
Land: England
Produsent: Hayman Distillers
Alkoholstyrke: 41,2
Farge: Klar
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Hayman’s London Dry Gin

Gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.