Hayman’s London Dry Gin med Lillet Rosé og soda

Hayman’s London Dry Gin med Lillet Rosé og soda

Hayman’s London Dry Gin med Lillet Rosé og soda er en frisk og sommerlig drikk for deg som ikke er så glad i bitre cocktails.

Her kan du også leke med forholdet mellom ingrediensene. Ha i litt mindre gin og mere Lillet Rosé, og du har en mer alkoholsvak drikk.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Hayman’s London Dry Gin med Lillet Rosé og soda

Nøkkelord: Gin & annet

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

  • Bringebær
  • Mynte

Slik går du frem

  • Ha noen isbiter i glasset
  • Mål opp gin, lillet og soda. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Ha i garnityret
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Hayman’s London Dry Gin med Lillet Rosé og soda er en frisk og sommerlig drikk for deg som ikke er så glad i bitre cocktails.

Likte du denne oppskriften på Hayman’s London Dry Gin med Lillet Rosé og soda? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.