Hayman's Exotic Citrus Gin

Hva passer til Hayman’s Exotic Citrus Gin

Del med andre ginteresserte:

Hayman’s Exotic Citrus Gin er en frisk og fruktig gin som er helt vidunderlig i en Gin og Tonic. Den har et lett einerpreg og et hint av krydder avrundet med sødme.

For over 150 år siden var Hayman’s familien de første til å inkludere sitrus som en viktig botanisk ingrediens. De bruker kun soltørkede sitrusskall, i en to-dagers destillasjonsprosess.

Haymans selv anbefaler denne servert i en Gin og Tonic med appelsinskall og frisk basilikum. Vi har også forsøkt med tørket mandarin (helt himmelsk), og jeg er helt sikker på at kumquat delt i to eller en liten bit lime også vil fungere strålende. Men, du vil få helt forskjellige smaker – hvilket jo er det som er gøy med gin og G&T.

Duft- og smaksnotater

Duften er det man forventer, nemlig deilig og frisk sitrus på en bakgrunn av einer. Smaken er av solid og godt balansert sitrus. Det er også et innslag av krydder. De forskjellige smakene er veldig godt integrert. Sødmen er perfekt, og munnfølelsen også. Man kan virkelig kjenne oljene fra sitrusen. Ettersmaken går over fra sitrus til koriander og krydder. Ettersmaken er middels lang, men sødmen henger lenge.

Haymans Exotic Citrus Gin

Nøkkelord: Gin
Land: England
Produsent: Hayman Distillers
Alkoholstyrke: 41,1%
Farge: Klar
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes
Hayman's Exotic Citrus Gin er en frisk og fruktig gin som er helt vidunderlig i en Gin og Tonic. Her finner du sitrus, einer og krydder.

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Hayman’s Exotic Citrus Gin

Gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.