Haymans London Old Tom Gin

Hva passer til Hayman’s Old Tom Gin 

Del med andre ginteresserte:

Hayman’s Old Tom Gin bygger på en oppskrift fra 1860-tallet. Da den kom, i 2007, var den en av de første på markedet siden Old Tom gin mer eller mindre døde ut på 1990-tallet.

Lanseringen av Hayman’s Old Tom Gin ble til etter forespørsel fra bartendere. Det var derfor de pusset støvet av og oppdaterte den gamle oppskriften. I ettertid har mange flere Old Tom gin kommet til, men svært få som gjør seg bedre enn denne. Old Tom Gin egner seg strålende i cocktails og denne anbefales særlig i for eksempel Martinez og Tom Collins. Den gjør seg også veldig godt i Gin og Tonic. Vi har også funnet flere gode oppskrifter på både G&T og Negroni. Disse kommer etter hvert.

Haymans of London er et familieeiet destilleri i London. De er svært stolte av sin 150 år lange historie, og bruker samme oppskrifter og metoder som har skapt deres gode produkter fra starten av. Det foregår selvsagt utvikling, men her jobbes det for å forbedre og bevare, uten å miste noe i prosessen. For øyeblikket er det fjerde og femte generasjon som arbeider i firmaet.

Dette er en gin som er perfekt i en Negroni eller Perfect Martinez, men som også fungerer utmerket i en Gin og Tonic med appelsinskall.

Hayman’s Old Tom Gin kom på Vinmonopolet 1. mars 2023.

Duft- og smaksnotater

Duften er ren og frisk; barnålaktig einer, appelsin og lakris. Krydret einer og koriander.
Munnfølelsen er umiddelbart myk og vidunderlig, og smaken sitrusledet, ren og lett søtlig med et lett innslag av lakris. Ettersmaken er forsiktig søt, med innslag av krydret sitrus og koriander. Du føler absolutt for å ta en god slurk til.

Haymans Old Tom Gin

Nøkkelord: Gin
Type: Old Tom gin
Land: England
Produsent: Hayman Distillers
Alkoholstyrke: 41.4%
Farge: Klar
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes
Hayman’s Old Tom Gin var, da den kom i 2007, en av de første på markedet siden Old Tom gin mer eller mindre døde ut på 1990-tallet.

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Hayman’s Old Tom Gin 

Gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.