Brennevinsgrova Gin gaveeske

Brennevinsgrova Gin (3x20cl) gaveeske

Brennevinsgrova Gin gaveeske er en perfekt gave til deg selv eller til noen andre ginteresserte. Det er også en fin måte å få prøve tre forskjellige gin på, uten å måtte kjøpe hele flasker.

Vi har tidligere publisert disse tre ginene. Du kan lese mer om disse under. Her finner du også våre anbefalinger av blandevann og garnityr, i tillegg til komplette oppskrifter.

Brennevinsgrova Green Apple Gin

Dette er den nyeste av Brennevinsgrova sine gin. Den ble lansert i mai 2024. Her er eple, koriander og sitrus de mest tydelige duftene. I bakgrunnen kan man kjenne einer og en litt søt sitrus. Det hele kan beskrives som floralt og lett. Smaken starter med eple og koriander. Den gå deretter over i søtlige, florale toner. Munnfølelsen er bløt og nydelig. Ettersmaken er lang og dominert av en sval smak av kardemomme og bakverk.

Brennevinsgrova Green Apple Gin
Brennevinsgrova Green Apple Gin er en mild og deilig gin med forsiktige smaker av eple, søt sitrus og kardemomme.
Les mer…
Brennevinsgrova Green Apple Gin

Brennevinsgrova Flower Garden Gin

Denne er litt utenfor boksen. Duften er krydret og floral, men med tydelig bærnoter og sitrus. Du kjenner det egentlig som du er i en frukthage med nyskåret sitrus rundt hjørnet og en masse krydderplanter.
Smaken er likevel overraskende kraftig etter duftinntrykket. Du kjenner en eksplosjon av havens bær, en masse sitrus og en bakgrunn av krydder.

Brennevinsgrova Flower Garden Gin
Brennevinsgrova Flower Garden Gin kom til fordi det ble ønsket en gin med blåbær. Sammen med lokale bær ble resultatet en floral eksplosjon.
Les mer…
Brennevinsgrova Flower Garden gin

Brennevinsgrova Premium Gin

Den siste ginen i Brennevinsgrova Gin gaveeske er min egen favoritt av disse tre. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte. Duften har innslag av litt eksotiske krydder. Etter tre slurker er det som å stå på kryddermarkedet i et land i Midtøsten. Her er det lag av smaker. Du finner koriander, kanel, pepper, og muskat. Kvann gir et lakrispreg som dukker opp av og til, men som også ligger igjen i munnen etter at alt annet er borte.

Brennevinsgrova Premium Gin
Brennevinsgrova Premium Gin lever opp til navnet sitt. Her er det deilige dufter og smaker i fleng. Dette er en gin du kan leke med.
Les mer…
Brennevinsgrova Premium-Gin

Flere gin fra Brennevinsgrova

Nedenfor finner du en fullstendig oversikt over alle gin fra Brennevinsgrova. Klikk på bildene for mer informasjon og oppskrifter.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.