Her får du noen gin oppskrifter som er perfekte til påske. Dette er drinker du kan nyte i solveggen, om det lar seg gjøre. Om ikke, så egner de seg også godt foran peisen.
Her får du Gin og Tonic, men også drinker med Solo, Kvikklunsj og appelsin. Kos deg i påsken der du er, og husk å nyte! Klikk på bildene for å lese oppskriftene. God påske!
Limoncello Gin Martini med Gunpowder Irish Gin Sardinian Citrus
Limoncello Gin Martini med Drumshanbo Gunpowder Irish Gin Sardinian Citrus er en søt og nydelig cocktail som er enkel å lage. Gul er den også. Klikk på bildet for å finne oppskriften.
Harahorn Orange Dry Gin og Solo
Det blir ikke stort med påske enn dette. Appelsin-gin, Solo og Kvikklunch. Harahorn Orange Dry Gin og Solo passer perfekt sammen. Med appelsinskall og Kvikklunch som garnityr passer denne perfekt i solveggen i påsken. Klikk på bildet for å komme til oppskriften.
Gin og Tonic med Gindome Old Tom Gin og Aperol
Gin og Tonic med Gindome Old Tom Gin og Aperol er en frisk og deilig G&T. Aperol passer veldig godt til. Her har du en nydelig vri med gin og Aperol. Til og med fargen passer nå i påsken. Klikk på bildet for å finne oppskriften.
Påske GT med Resept XVll
Resept XVll er en cocktailgin, den holder koken fra start til slutt. Dette er et nydelig produkt som ikke får nok oppmerksomhet. Her hadde vi et litt nostalgisk anfall og brukte litt Galliano, frisk appelsinjuice og Fentimans Appelsintonic. Vi pyntet selvsagt med appelsinskall. Dette er en drink med sol i hjertet. Klikk på bildet for å se oppskriften.
Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken
Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.

Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker
Beefeater Blood Orange med Solo og Kvikklunch
Beefeater Blood Orange med Solo og Kvikklunch er en drink som kan nytes hele året. Blodappelsinsmaken fungerer perfekt ved siden av Solo. Dette er en herlig blanding som fortjener en plass i solveggen. Klikk på bildet for å finne oppskriften.
Harahorn Orange Dry Gin og Ginger Ale
Harahorn Orange Dry Gin og Ginger Ale er nydelig. Smakene i Harahorn Orange Dry Gin spiller perfekt sammen med Fever-Tree Premium Ginger Ale. Ginger Ale og appelsin er en velkjent kombinasjon. Her får du det sammen med en veldig god appelsin-gin. Klikk på bildet for å komme til oppskriften.
Soloroni – Negroni med Solo
Negroni med Solo – Soloroni – du tenker det kanskje er litt helligbrøde? Negroni med Solo er faktisk veldig godt! Lag en god Negroni, topp opp med Solo. OBS: Ikke alle Negroni variasjoner fungerer til dette, ei heller gjør Solo Super. Klikk på bildet for å finne oppskriften.
Mayfair XVll
Dette er en variasjon over en tradisjonell Mayfair. Smak til juicen din så du kan balansere den om det blir for søtt eller surt for deg. Her får du fruktige Mayfair med Resept XVII Gin. Dette er rett og slett veldig godt! For å finne oppskriften må du klikke på bildet.
Gin Tonic med Harahorn Orange Dry Gin
Gin Tonic med Harahorn Orange Dry Gin får du en frisk opplevelse med gode kryddertoner. Lek deg med appelsin-gin, tørket appelsin, kanel og appelsintonic. Det får ikke blitt for mye! Klikk på bildet for å lese oppskriften.
Resept XVll Gin og Solo
Solo, Kvikklunsj og appelsin er essensielle ingredienser i påsken. Siden de allerede er med, kan du også lage en strålende cocktail med dem. Det blir ingen norsk høytid uten Solo, Kvikklunsj og appelsin, og det har vi her tatt konsekvensen av. Klikk på bildet for å finne oppskriften.
Harahorn Fatlagret Gin og Solo
For deg som er glad i fatlagret gin, eller i Cognac og whisky, er dette en innlysende kombinasjon å teste. Siden det er påske har du helt sikkert både Solo og Kvikklunsj – så hent det frem og forsøk. Klikk på bildet for å se oppskriften.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette koster deg ikke noe ekstra.
En Dry Martini hører også med i påsken
Ungava Candian Premium Gin er i seg selv veldig gul. Innen du har hatt i en liten smule vermut og rørt den med is mister den noe av intensiteten i farge, men smaken mister den ingenting av. Den blir heller fremhevet i en Dry Martini. Klikk på bildet for å finne oppskriften.
Easter Orange med Harahorn Orange Dry Gin
Påske betyr sol og appelsin. Her er det appelsin i alle ingrediensene. Fargen er helt fantastisk! Klikk på bildet for å se på oppskriften.
Vi håper du synes du fant noen gin oppskrifter som er perfekte til påske her. Dersom du synes at påsken blir litt lang så finner du flere gin oppskrifter her.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.