Resept XVII Gin og Solo er et must i solveggen! Ingen Norsk høytid uten Solo, Kvikklunsj og appelsin, og det har vi her tatt konsekvensen av.
Resept XVII Gin er også i stand til å bære denne drinken smaksmessig. Her har du kvikklunsj rørepinne, og mye kos i glasset.
Oppskriften finner du under som vanlig.
Dersom du vil bruke en annen gin bør du antagelig bruke noe mindre solo og heller drikke opp resten etterpå.
Resept XVII Gin og Solo
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Resept XVII Prophylactic Dry Gin
- 12 cl Solo
- Appelsinskall
- Kvikklunsj
Dette trenger du
Pynt med
- Appelsinskall
- Kvikklunsj
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr, "skrell" kvikklunsjen og brekk av en rad.
- Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Stikk ned kvikklunsj "rørepinnen" i GT'n din.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Resept XVII Gin og Solo er et must i solveggen! Ingen Norsk høytid uten Solo, Kvikklunsj og appelsin, og det har vi her tatt konsekvensen av.
1
Hei,
Kan man evnt bruke Monkey 47 ?
Hei Henrik,
Den har helt andre urter enn Resept XVII. Men det er absolutt mulig at det funker. Prøv med litt i et shotglass først. Fortell meg gjerne hvordan det gikk. God påske!