Resept XVII Gin og Solo

Resept XVII Gin og Solo

Resept XVII Gin og Solo er et must i solveggen! Ingen Norsk høytid uten Solo, Kvikklunsj og appelsin, og det har vi her tatt konsekvensen av.

Resept XVII Gin er også i stand til å bære denne drinken smaksmessig. Her har du kvikklunsj rørepinne, og mye kos i glasset.

Oppskriften finner du under som vanlig.
Dersom du vil bruke en annen gin bør du antagelig bruke noe mindre solo og heller drikke opp resten etterpå.

Resept XVII Gin og Solo

Nøkkelord: Gin & annet

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr, "skrell" kvikklunsjen og brekk av en rad.
  • Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Stikk ned kvikklunsj "rørepinnen" i GT'n din.
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Resept XVII Gin og Solo er et must i solveggen! Ingen Norsk høytid uten Solo, Kvikklunsj og appelsin, og det har vi her tatt konsekvensen av.
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

2 comments

    1. Hei Henrik,

      Den har helt andre urter enn Resept XVII. Men det er absolutt mulig at det funker. Prøv med litt i et shotglass først. Fortell meg gjerne hvordan det gikk. God påske!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.