Easter Orange med Harahorn Orange Dry Gin er en nydelig cocktail med fire forskjellige ingredienser. Felles for de alle er appelsin. Fargen er helt fantastisk! Ønsker du litt mindre sødme kan du ha i en dråpe av The Bitter Truth Orange Bitters.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Barskje med mudler fra Bredemeijer. Laget i rustfritt stål. Tåler oppvaskmaskmaskin. 25,4cm lang.
Easter Orange med Harahorn Orange Dry Gin
Beskrivelse
Ingredienser
Slik går du frem
- Ha vann og isbiter i glasset du skal bruke så det blir kaldt.
- Ha alle ingrediensene i en shaker og rør til drinken er kald.
- Sil cocktailen over i glasset.
- Som garnityr bruker du for eksempel et fruktskall som passer til ginen.
Likte du denne oppskriften på Easter Orange med Harahorn Orange Dry Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken
Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.

Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.